RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 16 Haziran 2014, Pazartesi 20:40:48 tarihnde eklendi. 941 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Basın’a Baskıya Hayır

ABHAZYAM.COM OLARAK APSNYPRESS GENEL YAYIN SORUMLUSU MANANA GURGULİA’NIN GÖREVDEN ALINMASINA KARŞIYIZ.
 Basın’a Baskıya Hayır
16/06/204. Değerli Abhazyam.com İzleyicileri, 27 Mayıs 2014 tarihinde yaşanan Devlet Başkanlığı Baskını sonrasında yaşanan siyasal olaylar durulmuyor. Devlet Başkanlığı Vekilliği görevine gelen, Parlamento Başkanı Valery Bganba tarafından oluşturulan geçici devlet yönetimine muhalefet tarafından baskılar çeşitli biçimlerde sürüyor.

Muhalefet tarafından, Devlet kadrolarında gündeme gelen baskıların bir yenisi bugüne kadar bağımsız bir biçimde Abhazya Cumhuriyeti’nde yaşanan siyasal ve toplumsal gelişmeleri ülke ve dünya kamuoyu ile bağımsız bir biçimde paylaşan Devlet Haber Ajansı Apsnypress Haber Ajansı’na baskı yapılmaktadır. 

Muhalefet, Apsnypress Müdürü Manana Gurgulia’nın görevden alınması için siyasal baskı uygulamaktadır. 

Apsnypress Haber Ajansı çalışanları, bu baskılar karşısında, Abhazya Cumhuriyeti Devlet başkan Vekili Valery Bganba’ya baskıların durdurulması ve eğer Manana Gurgulia’nın görevden alınması durumunda çalışmaları durduracaklarını belirten bir açık mektup yayınladılar. 

Değerli Abhazyam.com izleyicileri, dünyanın neresinde olursa olsun, bizler basın – yayın organlarına ve çalışanlarına uygulanan ve uygulanmak istenen siyasal baskılara karşı durduk. 

Abhazyam.com olarak Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı’na Apsnypress Haber Müdürü Manana Gurgılia ve çalışanlarına uygulanan siyasal baskılara karşı durmasını ve engellemesini bekliyoruz.

Abhazyam.com olarak bir kez daha Absnypress Haber Ajansı Müdürü Manana Gurgulia’ya ve çalışanlarına karşı uygulanmak istenen siyasal baskıları kınıyor, Abhazya Cumhuriyeti ve Abhaz Diasporasındaki demokrasiye inananları tepki göstermeye çağırıyoruz. 

Abhazyam.com Genel Yayın Sorumlusu

Fatih Atan (A'tanba)
 
www.abhazyam.com  

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.