RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 16 Haziran 2014, Pazartesi 16:24:11 tarihnde eklendi. 900 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Türk Parlamenterlerden Çağrı

TBMM İNSAN HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANI AYHAN SEFER ÜSTÜN, ABHAZYA PASAPORTUNUN TANINMASI ÇAĞRISINDA BULUNDU.
Türk Parlamenterlerden Çağrı
16/06/2014. TBMM İnsan Hakları Komisyonu Başkanı Ayhan Sefer Üstün (Adalet ve Kalkınma Partisi – AKP Sakarya Milletvekili – Abhazyam.com) yapmış olduğu açıklamada Türk hükümetinin Abhazya vatandaşlık pasaportunun Türkiye Cumhuriyeti tarafından tanınması çağrısında bulundu. 
 
Türkiye Gursesintour.com İnternet Haber Kanalı tarafından verilen haberde, Ayhan Sefer Üstün, aynı zamanda parlamentoya, doğrudan bir deniz ulaşımı sağlanması çağrısında bulundu. (Kaynak: http://gursesintour.com/novosti/abxaziyu-i-turciyu-vozmozhno-svyazhet-pryamoe-morskoe-soobshhenie/7402/ - Abhazyam.com) 
 
REGNUM Haber Ajansı’nın bildirdiğine göre, Mayıs ayı içerisinde Türkiye Cumhuriyeti’nden Abhazya Cumhuriyeti’ne milletvekilleri, gazeteciler, iş adamları ve turizm işletmecileri ziyarette bulunmuşlardı. 
 
Türkiye Cumhuriyeti, Abhazya’yı resmi anlamda bağımsız bir devlet olarak kabul etmiyor. Ayhan Sefer Üstün, bu ülkenin pasaportlarının tanınması için bir yol önerdi. Benzer konumda bulunan Kuzey Kıbrıs’ı örnek gösterdi, (uluslararası Dünya topluluğu ülkeleri tarafından tanınmayan ülke) Avrupa ülkeleri bu ülkenin pasaportlarına vize veriyor.  
 
Ayhan Sefer Üstün, Abhazya vatandaşlık pasaportunun kabul edilmesinin, doğrudan deniz bağlantılarının kurulması ve iki ülke arasındaki turizm ilişkilerinin geliştirilmesine katkıda bulunacağını vurguladı.   
 
Kaynak: http://www.regnum.ru/news/fd-abroad/abxazia/1814163.html#ixzz34nubNG00
 
www.abhazyam.com 

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.