RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 06 Haziran 2014, Cuma 20:54:01 tarihnde eklendi. 1533 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

TBMM Milletvekilleri Abhazya’da

TBMM SAKARYA MİLLETVEKİLLERİ ABHAZYA CUMHURİYETİNİ ZİYARET EDİYOR
TBMM Milletvekilleri Abhazya’da
06/06/2014. TBMM Sakarya Milletvekilleri, Sakarya Abhaz Kültür Derneği tarafından düzenlenen organizasyonla Abhazya Cumhuriyetini ziyaret ediyorlar. Heyet içerisinde TBMM Milletvekilleri; Aykan Sefer Üstün (AKP - Abhazyam.com), Ali İhsan Yavuz (AKP - Abhazyam.com), Hasan Ali Çelik (AKP - Abhazyam.com), Engin Özkoç - (Papba, CHP - Abhazyam.com) ve Münir Kutluata (MHP - Abhazyam.com), Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Üniversitesi Rektörü Muzaffer Elmas, Sakarya Sanayi ve Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Günay Güneş, Sakarya Abhaz Kültür Derneği Başkanı Oral Kobaş (Bganba - Abhazyam.com), Sakarya Kafkas Kültür Derneği Başkanı Orhan Sarı bulunuyor.
 
TBMM Milletvekilleri ve heyet üyelerinin Abhazya Cumhuriyeti Geçici Devlet Başkanı ve Parlamento Başkanı Valery Bganba ile görüşmeyi planlıyorlar. 
 
Heyet üyeleri bugün Abhazya Cumhuriyeti Devlet Üniversitesi Rektörü Aleko Gvaramiya ile buluştular. 
 
Kaynak: http://apsnypress.info/news/12189.html
 
www.abhazyam.com 

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Ali İhsan Güneş - çikipa

Sakarya Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Günay Güneş diye tanıtılan zat Sakarya Sanayi ve Ticaret Odası Başkan Yardımcısı'dır ve Sakarya Balballı Köyünden abhazdır. Sülalesi Çikipa. Sayın Editör: AK Parti yerine AKP yazmak ile siyasal taraf tutuyorsunuz. Bu Parti'nin tabela ve kısaltma ismi AK Parti'dir.. Saygılarımla AK Parti Sakarya İl Başkan Yardımcısı Ali İhsan Güneş Çikipa

 

Editör Yorumu: Sevgili A. İhsan Güneş: Apsnypress Haber Ajansı'nın haberinde çeviri yapılırken eksiklik yapılmıştır, Sakarya Sanayi ve Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Günay Güneş'in bilgisi düzeltilmiştir. ancak o kişinin hangi milliyetten olduğu yazılmamıştır. Bu konuda abhazyam.com olarak bir şey yapabilme şansımız yoktur.

 

Diğer konu ise, TC'deki bir Siyasi Partinin AK ya da AK olmama durumunu tartışmak için değil Adalet ve Kalkınma Partisi'nin kuruluş tarihlerindeki AKP olan ve geniş bir toplum tarafından kabul edilen tanımı, bizler tarafından da kabul görmüştür. İster kabul eder, ister etmezsiniz.

 

O sizin bileceğiniz bir iş. 

 

Saygılarımızla!   

Cumhur Bal - Doğru mu

Sizin yazdığınız gibi geziyi düzenleyenler arasında Sakarya valisi var mı. Bu çok önemli bir bilgi.

 

Editör Yorumu: Düzeltme: Abhazya'da Vali ve Belediye Başkanı aynı kişi olduğu için tek kişi gibi yorumlanmış, ancak inceleme sonucunda gelen kişinin Sakarya B. Şehir Belediye başkanı olduğu anlaşıldı. aşağıdaki yazıda düzeltme yapıldı, sizin uyarınız sonucu, yukarıda unutulan çeviri düzeltildi. Dikkatiniz için teşekkürler. Sakarya valisi heyet içerisinde bulunmuyor. Saygılarımla.   

Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.