RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 05 Haziran 2014, Perşembe 19:41:58 tarihnde eklendi. 800 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya'da Söylentiler Sürüyor

VALERY BGANBA “ABHAZYA PARLAMENTOSU’NDA, ABHAZ – RUS İLİŞKİLERİNDE HERHANGİ BİR DEĞİŞİKLİK YAPACAK HİÇBİR BELGE BULUNMUYOR"
Abhazya'da Söylentiler Sürüyor
05/06/2014. Abhazya Cumhuriyeti Geçici Devlet Başkanlığı görevini sürdüren Valery Bganba, bugün parlamento toplantısında yaptığı konuşmada, Abhazya Parlamentosunda bugün için Abhaz – Rus ilişkilerinde değişiklik yapan herhangi bir konu ve belge üzerinde görüşme yapılmadığını belirtti.  
 
Valery Bganba, toplum içerisinde devlet başkanlığı tarafından parlamentoya yeni anlaşmaların imzalanması ile ilgili olarak bazı belgelerin gönderildiği iddialar “abartılı” söylentiler olduğuna vurgu yaptı. 
 
Geçici Devlet Başkanı Valery Bganba “Her kese belirtmek istiyorum – bizde herhangi bir yeni belge bulunmuyor. Rusya Federasyonu ile - temel anlaşma belgelerimiz bulunuyor. Bu temel anlaşmalar üzerinden türetilmiş olan 80 diğer anlaşmalar olarak oluşuyor. Herkesin bilmesini istiyorum ve bu konuda biraz abartı bulunuyor. Eğer böyle bir belge olursa, ilk olarak milletvekilleri, basın ve toplum bilecektir” dedi.    
 
Kaynak: http://apsnypress.info/news/12177.html
 
www.abhazyam.com 

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.