RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 04 Haziran 2014, Çarşamba 18:45:01 tarihnde eklendi. 902 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Aşuba ve Kubrava İstifa etti

NUGZAR AŞUBA VE BESLAN KUBRAVA, MUHALEFETE, ABHAZYA VE ABHAZ HALKININ KADERİNİ, GELİŞİMİNİ VE GELECEĞİNİ DÜŞÜNMELERİ ÇAĞRISI YAPTILAR.
Aşuba ve Kubrava İstifa etti
04/06/2014. Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanlığı Bilgilendirme Bölümü tarafından yapılan açıklamaya göre Abhazya Cumhuriyeti Devletin Güvenlik konseyi Sekreteri Nugzar Aşuba ve Devlet Başkanlığı Yönetim Başkanı Beslan Kubrava yazılı bir açıklama ile istifa ettiler. 
 
Nugzar Aşuba ve Beslan Kubrava İstifa Mektubu :
 
“27 Mayıs’ta Abhazya’da olaylar yaşandı, bu olayların sonuçları devletimiz üzerinde uzun süre hissedilecektir. Muhalefet tarafından oluşturulan eylemler ve hükümet organlarına karşı saldırıların, anayasaya ve yasalara karşı olduğundan hiç kimsenin kuşkusu yoktur. Üzülerek belirtmek isteriz ki bu olaylarda kullanılan teknoloji, Abhaz ulusuna ait olmayan ahlak değerleridir.         

Bizler, ülke içerisinde ki bütün güçleri, ülkenin felakete sürüklenmemesi amacı ile var olan tehlikeler karşısında insanları korumak için uyardık ve her türlü çabayı sarf ettik, bunun dışında bir gelecek bulunmuyor. Bizleri ülkenin bir felaket içerisine girmesinden, krizden etkin bir biçimde çıkılmasından, Devlet Başkanı Aleksandr Ankvab’ın birleştiriciliği sayesinde olmuştur. Bunun bir sonucu olarak, bir çıkış noktası bulunmuştur. Ancak Devlet Başkanı’nın istifası sonrasındaki gelişmeler, endişeyi arttırıyor.

Hükümet darbesi yapanların amaçları, deyim yerinde ise koltuk kavgasıdır, “öteki” saydığı yönetimde çalışanları cezalandırmak için, “deyim yerinde ise “cadı avı” başlatmaktır.  Muhalefet güçleri, ülkede yapılacak olan devlet başkanlığı seçimlerine hazırlamak amacı ile oluşturulan devlet yönetimine kendi kararlarını uygulaması amacı ile baskı oluşturmayı sürdürüyor.

Geçici devlet yönetimi üzerinde muhalefet tarafından sürdürülen bu baskılar, devlet üst yönetiminde yeni hareketlenmelere yol açabilir, bu baskı ortamı içerisinde bizler çalışmanın mümkün olmadığını görüyoruz. Bu bağlamda, Devlet Başkanlığı Yönetim Başkanlığı ve Abhazya Cumhuriyeti Devlet Güvenlik Konseyi Sekreteri olarak görevlerimizden istifa ediyoruz. 

B. Kubrava ve N. Aşuba olarak, muhalefet yönetimini bir kez daha kendilerini değil de, Abhazya’nın ve halkımızın kaderini, gelişimini ve geleceğini düşünmeye çağırıyoruz.”             
 
Kaynak: http://apsnypress.info/news/12170.html
 
www.abhazyam.com 

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.