RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 02 Haziran 2014, Pazartesi 14:57:46 tarihnde eklendi. 751 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Sergey Lavrov Açıklaması

RUSYA DIŞİŞLERİ BAKANI SERGEY LAVROV “ABHAZYA'DA SORUNLAR, DİYALOG YOLU İLE ÇÖZÜLMELİDİR”
Sergey Lavrov Açıklaması
02/06/2014. ITAR – TASS Haber Ajansı tarafından verilen habere göre, Rusya Federasyonu Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, bugün yaptığı açıklamada “Abhazya’da var olan sorunlar, diyalog yolu ile çözülmelidir” dedi. 
 
Sergey Lavrov “Bizler Abhazya’da yaşanan gelişmeleri, Abhaz halkının iç sorunu olarak nitelendiriyoruz” açıklamasında bulundu. 
 
Sergey Lavrov “ Bizler açısından en önemli olan konu, Abhazya’daki siyasi güçler arasında var olan sorunların, şiddet unsuru olmadan, diyalog yolu ile çözülmesi, yetkililer ve muhalefet arasında karşılıklı olarak kabul edilebilir anlaşmalar oluşturulmasıdır. Ve her iki tarafta yüksek derecede sorumluluk gösterdi, sorunların çözümünde, kişisel politik çıkarların üstünde devletin çıkarlarını öne çıkartarak gerçek anlamda devlet adamlığı bilgeliğini gösterdi” dedi.
 
Sergey Lavrov, sözlerine “Rusya ve Abhazya arasındaki ilişkilerin geliştirileceğinden eminiz, Abhazya’daki siyasi partilerin hiçbirisinden bu ilişkilerin zayıflatılacağı biçimindeki açıklamaları duymadık” eklemesinde bulundu.         
 
Kaynak: http://apsnypress.info/news/12132.html
 
www.abhazyam.com 

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.