RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 30 Mayıs 2014, Cuma 16:51:17 tarihnde eklendi. 838 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

KADK’den Çağrı

KAFKAS – ABHAZYA DAYANIŞMA KOMİTESİ “ANA VATANIMIZDA YAŞANAN TOPLUMSAL, SİYASAL GELİŞMELERİ ENDİŞE İÇERİSİNDE İZLİYORUZ”
KADK’den Çağrı
30/05/2014. Kafkas – Abhazya Dayanışma Komitesi, 27 Mayıs 21014 tarihinden itibaren Abhazya Cumhuriyeti’nde yaşanan olayların endişe içerisinde izlendiği ve sorunların Apsua bilgeliği içerisinde çözüleceğine olan inançlarını belirten bir çağrı metni yayınladı.
 
Aşağıda KADK tarafından yayımlanan ÇAĞRI mesajı bulunmaktadır.
 
**********  
 
Tarih : 29.05.2014
Sayı : 2014-097
Konu : Çağrı
 
Ç  A  Ğ  R  I

Aynı ortak kaderi, en yüce insani değerleri, acıyı ve sevinci paylaştığımız bilge kardeşlerimiz!

Sizler, anavatanımızdaki bir avuç insan, birlik beraberlik, dayanışma içinde binlerce şehit evladımız ve gazilerimizin kanları pahasına tarihte eşi görülmemiş bir zaferin, onurun sahibi olarak, bağımsız, tanınmış, demokratik genç Abhazya Cumhuriyetini kurdunuz.

Bugüne kadar bir halkın ve devletin doğasında olan sorunlarınızı büyükten küçüğe geleneksel uzlaşı kültürümüzle karşılıklı saygı, sevgi, anlayış çerçevesinde Apsualığınızı ve aklınızı önünüze koyarak bize yaraşır şekilde kendi içinizde çözdünüz.

Şüphesiz, tarihten beri halkımız ve devletimizin varlığını, işte bu güzel hasletlerimize özellikle de sorunlarını kendi içinde çözme, başkalarına bırakmama toplumsal olgunluğuna borçluyuz.

27 Mayıs 2014 Salı günü başlayan ve anavatanımızı kaosa sürükleyip devletimizin ve halkımızın geleceğini karartabilecek toplumsal, siyasal gelişmeleri büyük bir üzüntü, endişeyle izlemekte, daha emekleme döneminde olan, hepimizin geleceği genç devletimiz için büyük bir tehdit olarak görmekteyiz.

Güçlü bir inanç ve ümitle siz kardeşlerimizden beklentimiz, sorunlarınızı geleneksel demokratik düşünce yapımızla karşılıklı saygı ve anlayış içinde anayasal çerçevede size yaraşır akıl ve ferasetle çözmenizdir. Tavrınızın bu şekilde olacağından da asla şüphemiz yoktur.

En içten dilek ve dualarımızla Tanrı'nın gücü yanınızda olsun.

Saygılarımızla.
 
Kafkas-Abhazya Dayanışma Komitesi
Adına Başkan
Erdeşan Kobaş BGANBA
TÜRKİYE-İSTANBUL

Kaynak: info@abhazya.org
 
www.abhazyam.com 

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.