RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 24 Mayıs 2014, Cumartesi 16:02:46 tarihnde eklendi. 1297 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Beşiktaş Şampiyon

BEŞİKTAŞ, ABHAZYA, ULUSLARARASI “AHRİK TSVEYBA” GENÇLER ARASI FUTBOL TURNUVASI’NDA ŞAMPİYON OLDU
Beşiktaş Şampiyon
24/05/2014.  Abhazya Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Komitesi Basın Servisi tarafından verilen bilgiye göre, 19 – 24 Mayıs 2014 Tarihleri arasında Suhum’da düzenlenen IV. Uluslararası Ahrik Tsveyba (SSCB Milli Takım Oyuncusu ve uluslararası futbol takım antrenörü) Genç Futbol Takımları turnuvası sona erdi. 
 
Bu yıl dördüncüsü düzenlenen Uluslararası Ahrik Tsveyba Genç Futbol Takımları Turnuvasına,  “Beşiktaş” (Türkiye), “Anji” (Mohaçkale), “Spartak” (Nalchik), “Spartak” (Tsinval” ve Abhazya Ulusal Futbol Takımı katıldı.    
 
Turnuva’da birinciliği Türkiye’den katılan “Beşiktaş” futbol Takımı kazandı. İkinci sırayı “Spartak” (Nalchik) ve üçüncülüğü ise “Abhazya Ulusal Futbol Takımı” kazandı.
 
Turnuva sonunda düzenlenen ödül töreninde konuşma yapan uluslararası futbolcu ve antrenör Ahrik Tsveyba, turnuvaya katılan futbol takım yöneticileri ve futbolculara teşekkür etti ve futbol yaşamlarında başarılar diledi.
 
Ahrik Tsvayba, turnuvanın şampiyonluk kupası ve turnuvanın en iyi oyuncusu seçilen Beşiktaş Futbol Takımı’nın kupa ve ödülünü, futbolcu Ertuğrul Yazıcı’ya verdi.    
 
Abhazya Devleti Gençlik ve Spor Komitesi Başkanı Şazina Avidzba turnuvaya katılan futbol takımları ve oyuncuları göstermiş oldukları başarılı oyunları nedeni ile kutladı. Konuşmasında Abhazya Cumhuriyeti’nde futbol sahalarının gittikçe arttığı ve ülkede gençlik içerisinde futbola karşı ilginin yükseldiğini belirtti.
 
Şazina Avidzba, Turnuva özel ödülünü “Abhazya Ulusal Futbol Takımı”na verdi. Turnuvaya katılan futbol takım temsilcilere başarılı bir turnuva düzenlendiği için organizasyon temsilcilerine teşekkür ettiler.   
 
Turnuva’da En Yyi Kaleci - Sarmat Tskhovrebov “Spartak” (Tsinval), En İyi Defans Oyuncusu – Smel Hagba “Abhazya Ulusal Futbol Takımı”, En İyi Orta Saha Oyuncusu – Raci Mogamedov “Anji” (Mohaçkale), En iyi Açık Oyuncusu  – Musa Erat “Beşiktaş” (Türkiye), Turnuva Gol Kralı – Apihan Gubzhokov “Spartak” (Nalchik), Turnuva En İyi Oyuncusu – Ertuğrul Yazıcı “Beşiktaş” (Türkiye) ödülünü kazandılar.     
 
Kaynak: http://apsnypress.info/news/12025.html
 
www.abhazyam.com 

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.