RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 15 Mayıs 2014, Perşembe 19:15:16 tarihnde eklendi. 564 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Berlin’de Zafer Bayramı Kutlaması

ABHAZYA CUMHURİYETİ DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI ALMANYA BÜYÜKELÇİSİ HİBLA AMİÇBA, BERLİN’DEKİ BÜYÜK VATANSEVERLİK SAVAŞI KUTLAMALARINA KATILDI
Berlin’de Zafer Bayramı Kutlaması
15/05/2014. Apsnypress Haber Ajansı’nın, Almanya’da görev yapan Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı Temsilciliği’nden aldığı bilgiye göre, Berlin’de 8 – 9 Mayıs Tarihleri arasında Büyük Vatanseverlik Savaşı Zaferi’nin 69. Yıldönümü kutlamaları düzenlendi.
 
9 Mayıs’ta, Rusya Diplomatik Misyonu Temsilcileri, BDT ülke elçileri ve ayrıca Anti-faşist koalisyonu ülkelerin askeri ataşeleri, Treptow Park ve Tiergarten’de bulunan Sovyet Askerleri Anıtı’na çiçek ve çelenk bıraktılar.
 
Törene, Abhazya Cumhuriyeti Adına, Almanya’da görev yapan Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı Tam Yetkili Temsilcisi Hibla Amicba katıldı ve anıta çelenk bıraktı. 
 
Rusya Federasyonu Almanya Büyükelçisi V. M. Grinin, tarafından törene davetli olarak çağrılan Hibla Amiçba, ayrıca Rus Büyükelçiliği’nde Büyük Vatanseverlik Savaşı Zaferi’nin 69. Yıldönümü adına büyükelçilikte düzenlenen, Almanya’daki siyasi parti temsilcileri, kültür dünyası, savaş gazileri, Berlin’de akredite olan diplomatlar ve askeri ateşeler, basın ve medya temsilcilerinin davet edildiği resepsiyona katıldı.       
 
Kaynak: http://apsnypress.info/news/11960.html
 
www.abhazyam.com 

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.