RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 13 Mayıs 2014, Salı 12:25:50 tarihnde eklendi. 777 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya, İtalya Yakınlaşması

İTALYA’NIN SANT ANTİOCO, SAN GİOVANNİ SUERGİO VE CALASETTA ŞEHİRLERİ İLE SUHUM, PİTSUNDA VE NOVY AFON ŞEHİRLERİ ARASINDA DOSTLUK VE İŞBİRLİĞİ PROTOKOLLERİ İMZALANDI
Abhazya, İtalya Yakınlaşması
13/05/2014. Apsnypress Haber Ajansı’nın Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı’ndan aldığı bilgiye göre 12 Mayıs’ta Abhazya Cumhuriyeti ve İtalya şehirleri arasında dostluk ve işbirliği protokolü imzalandı. 
 
12 Mayıs’ta Sant Antioco (İtalya) ve Suhum şehri, San – Giovanni Suergio ve Pitsunda ve Calasetta ve Novy Afon şehirleri arasında dostluk ve işbirliği protokolleri imzalandı. Protokolleri Abhaya tarafı adına Suhum Belediye Başkanı Alias Labakhua ve Pitsunda Belediye Başkanı Beslan Ardzınba ile İtalya tarafı adına Sant Antioco Belediye Başkanı Mario Korondzhiu, San – Giovanni Suergio Belediye Başkanı Federico Palmas ve Calasetta Belediye Başkanı Antonio Vigo imzaladılar.
 
İmza töreninde, Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı Yetkilileri Kan Taniya ve Tengiz Tarba, Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı İtalya Temsilcisi Mauro Murdjiya, Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı Vatikan Temsilcisi Maurizio Kachchavilliani ve Abhazya Devleti Radyo Televizyon Kurumu Alhas Çolokhua hazır bulundular.      
 
Kaynak: http://apsnypress.info/news/11933.html
 
www.abhazyam.com 

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.