RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 11 Mayıs 2014, Pazar 00:02:09 tarihnde eklendi. 1435 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Türk Gazeteciler Anlatıyor

BURSA ÇAĞDAŞ GAZETESİ, YÜKSEL BAYSAL “ABHAZYA HAKKINDA BİLGİ SAHİBİ OLMAK VE TÜRKİYE’DEKİ GENİŞ OKUR KİTLESİNE AKTARMAK İSTİYORUZ”
Türk Gazeteciler Anlatıyor
11/05/2014. Abhazya Cumhuriyetini ziyaret eden Türkiyeli gazeteciler arasında bulunan Bursa “Çağdaş Gazetesi” Sorumlusu Yüksel Baysal, Apsnypress Haber Ajansı’na yaptığı açıklamada “Bizlerin buraya ziyaret etmek amacımız, sizin ülkeniz hakkında bilgi sahibi olmak ve onun hakkında Türkiye’deki geniş okur kitlesini bilgilendirmek istiyoruz. Bizler, insanların Abhazya hakkında bilgilenmesini istiyoruz, sizin bağımsız bir ülke olarak gelişiminizi aktarmak istiyoruz” dedi. O Ayrıca, Türkiye Çağdaş Gazeteciler Derneği’ni de temsil ediyor.
 
Gazeteci, Türkiye’de çok sayıda Abhaz Diasporasının yaşadığını ve Abhazya ile uzun yıllardan beridir bağlantılarının olduğunun bilindiğini belirtti. O Abhazya’ya ilk kez geldiğini ve ilginç izlenimler edindiğini söyledi. 
 
Ajans Yöneticisi “Özgür bir ülkeniz bulunuyor, devletinizin gelişimi için her türlü koşullar bulunuyor. Çok güzel bir doğanız bulunuyor, tatil sektöründe rekabetçi koşullara uygun alanların geliştirilmesi için mükemmel fırsatlar var. Ben bu muhteşem güzellik karşısında hayran kalanların sayısının her yıl artacağına ve görmeye geleceklerine inanıyorum” dedi.      
 
Kaynak: http://apsnypress.info/news/11920.html
 
www.abhazyam.com 

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
mükremin - abhazya
Abhazya yı ziyaret eden gazetecileri tebrik ediyorum.Türkiye Cumhuriyetinin görmezlikten geldiği : Bağımsız Abhazya gerçeğini yerinde görmek daha inandırıcı ve daha tatmin edicidir.Sayın gazetecilerimiz gördükleri güzellikleri gazetelerine taşımakta cömert olacaklarına inanıyorum.
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.