RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 10 Mayıs 2014, Cumartesi 20:32:10 tarihnde eklendi. 1021 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Türk – Abhaz Gazetecileri

ABHAZYA GAZETECİLER BİRLİĞİ VE TÜRKİYE GAZETECİLER FEDERASYONU ARASINDA İŞBİRLİĞİ KURULUYOR
Türk – Abhaz Gazetecileri
10/05/2014. Türkiye Gazeteciler Federasyonu Heyeti 9 Mayıs Cuma günü Abhazya Cumhuriyeti ziyareti sırasında Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Vyacheslav Chirikba ile bir basın toplantısı düzenlemişti.
 
Bugün, 10 Mayıs Cumartesi günü, Türkiye Gazeteciler Federasyonu’nun genel kurul toplantısına, Abhazyalı gazetecilerde katıldılar. Apsnypress Haber Ajansı’na açıklama yapan federasyon heyeti üyeleri Abhazya ziyaretleri hakkında açıklamalarda bulundular.
 
Anadolu Spor Gazetecileri Derneği Başkanı Gazeteci İbrahim Erdoğan, Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) olarak 44. Olağan genel kurul toplantısını Türkiye dışındaki ülkelerdeki medya kurumları ilişki kurma kararı aldıklarını belirterek, daha önceki genel kurul toplantılarını Türkiye’nin farklı şehirleri ve Kuzey Kıbrıs’ta düzenlediklerini söyledi.     
 
İbrahim Erdoğan “Abhazya’yı ziyaretimizin temel amacı, gazeteciler arasında profesyonel ilişkilerin kurulması, bilgi alışverişinde, kültürel temaslarda bulunmak ve Abhazya hakkında ülkemizde bilginin yayılması için mesleki yayınlarda bulunmaktır” dedi.
 
İbrahim Erdoğan, gezinin oldukça verimli ve ilginç olduğunu söyledi.
 
İbrahim Erdoğan, gezi sırasında yapmış oldukları söyleşilerle Türk Basınında ilgi uyandıracak öyküler hazırladıklarını ve sosyal medya ve gazetelerde yayınladıklarını söyledi. 
 
Abhazya’nın doğal güzelliği karşısında hayranlığını dile getiren İbrahim Erdoğan, tüm gazetecilere çalışmalarında başarılar diledi.     
 
Kaynak: http://apsnypress.info/news/11918.html
 
www.abhazyam.com 

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.