RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 15 Mayıs 2011, Pazar 17:27:42 tarihnde eklendi. 751 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bagapş, Rus Ordusu barış gücü

SERGEY BAGAPŞ "RUS ORDUSU, ABHAZYA'DA BARIŞ GÜCÜ OLARAK BULUNUYOR" DEDİ
Bagapş, Rus Ordusu barış gücü 02/09/2008. Abhazya Devlet Başkanı Sergey BAGAPŞ; Moskova'da görev yapan yabancı gazetecilerin Güney Osetya ve Abhazya ziyaretleri sırasında  salı günü kendisi ile yaptıkları ropörtajda gazetecilere, rus ordusunun bölgede barış ortamını sağladığını belirterek "altını tekrar çizmek isterim ki Abhazya toprakları üzerinde yeni bir rus askeri üssü oluşturulmayacaktır" dedi.

Sergey BAGAPŞ; kendisine sorulan Rus Ordusunun Abhazya'da sürekli olarak bulunacakmıdır sorusuna vermiş olduğu yanıtta "Rus Ordusu'nun bölgede barış gücü olarak görevini sürdürdüğünü biliyoruz. Bölgede istikrarın sürdürülmesi için görevine devam etmelidir diye düşünüyorum. Ülke olarak Rusya Federasyonu Devlet Yönetimine teşekkür ediyoruz. Sorunların sakin bir biçimde cçözümleneceğine inanıyorum" dedi.

Sergey BAGAPŞ; Abhazya ve Rusya arasında yakında ikili anlaşmalar imzalanabileceğini belirterek "iki hafta içerisinde anlaşmalar hazır duruma gelir ve çözüme katkı sağlar" vurgulamasında bulundu.

İnterfaks haber ajansının bildirdiğine göre Sergey BAGAPŞ; Abhazya'da Rus Donanmasının bir deniz üssünün olmadığını belirterek "Rus Donanmasının Karadeniz Filosunun Askeri merkez üssü Sivastopol şehrinde bulunmaktadır. Burada bulunan savaş gemileri barışın sağlanmasına katkıda bulunuyorlar" vurgulamasında bulundu.

Kaynak: www.vesti.ru


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.