RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 08 Mayıs 2014, Perşembe 11:21:18 tarihnde eklendi. 688 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abdullah Gül’den Gürcistan’a Destek

GİORGİ MARGVELASHVİLİ “TÜRKİYE, GÜRCİSTAN’IN ABHAZYA VE GÜNEY OSETYA’NIN TANINMAMASI POLİTİKALARINI DESTEKLİYOR”
Abdullah Gül’den Gürcistan’a Destek
 
08/05/2014. Gürcistan Devlet Başkanı Giorgi Margvelashvili, Gürcistan’ı ziyaret eden Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile birlikte 7 Mayıs Çarşamba günü, Tiflis’te düzenledikleri basın toplantısında, Türkiye’nin tüm önemli konularda Gürcistan’ı desteklediğini söyledi.   
 
Margvelashvili, NATO’nun güçlü ve çok önemli bir üyesi olan Türkiye tarafından desteklenmesinin önemine vurgu yaptı ve Gürcistan’da ekonomik yatırım gücüne sahip önemli bir ülke ile işbirliğinde bulunmalarının gelecek için umut verici olduğunu belirtti.
 
Giorgi Margvelashvili “Türkiye, Gürcistan’ın önemli sorunlarında desteğini sürdürmektedir. Gürcistan’ın Avrupa – Atlantik Birliğine (NATO) entegrasyon süreci ve (Abhazya ve Güney Osetya’nın) tanınmama politikalarına olan desteğini sürdürmektedir” vurgulamasında bulundu. 
 
Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Tiflis’e düzenlediği resmi ziyaret 7 Mayıs Çarşamba günü Tiflis’deki devlet başkanlığı sarayında düzenlenen toplantı ile başladı. Abdullah Gül 5 Mayıs’ta Gürcistan’a gelerek 6 Mayıs akşamı Tiflis’te düzenlenen “Tiflis Zirvesi – 2014” Toplantısı sırasında bir dizi görüşmede bulundu.     
 
Kaynak: http://www.regnum.ru/news/fd-abroad/georgia/1799228.html#ixzz316mPIanQ 
 
www.abhazyam.com 

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.