RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 18 Nisan 2014, Cuma 20:32:20 tarihnde eklendi. 1665 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Jirinovski Saçmaladı

ABHAZYA CUMHURİYETİ DIŞİŞLERİ “VLADİMİR JİRİNOVSKİ’NİN TANIMLAMALARI, RUSYA İLE OLAN DOSTLUĞUMUZU ETKİLEMEZ”
Jirinovski Saçmaladı
18/04/2014. Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı tarafından 17 Nisan Perşembe günü yayınladığı mesajda, “RF Liberal Demokrat Parti (LDPR) Lideri Vladimir Jirinovski’nin “Russia 1” TV kanalında, Abhazya hakkında hiçbir belgeye dayanmayan, asılsız açıklamaları kendisini bağlar” dedi. 
 
Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı Açıklaması:      
 
“Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı olarak, üzülerek belirtmek isteriz ki, LDPR Liderinin bu tür saldırıları geçmiş dönemde de olmakta idi.

V. V. Jirinovski’nin bu açıklamaları, aşırı duygusal, sadece profesyonel değil aynı zamanda politik olmayan değerlendirmelerdir ve bu tür açıklamalar, Abhaz – Rus ilişkilerini ve stratejik ortaklığımızı etkilemeyeceğinden eminiz”
 
Vladimir Jirinovski, 16 Nisan Çarşamba günü “Russia 1” TV kanalında yayınlanan “Pazar Akşamı”  "Воскресный вечер" programında, Rusya muhaliflerinin, Ukrayna ve Pridnestrovya politikalarının maliyetinin yüksek olduğunu hakkında görüşlerini belirterek “Gürcistan’da ne oldu? Benzer bicinde savunduk (Abhazya ve Güney Osetya). Biz ne elde ettik? Toplam olarak yolsuzluk – Abhazya ve Güney Osetya. Bizlerin bütçesi ile bu iki bağımsız devleti destekliyoruz. Hesabı Rus halkı ödüyor. Bizim size neden gereksinimimiz olsun? Ve sizlerden gerçekler saklanıyor. Ya Gürcistan’ın tamamını alalım ya da onların hepsini cehenneme yollayalım” dedi. 
 
Jirinovski’nin sözü, program yöneticisi Vladimir Solovyev tarafından kesildi. Jirinovski’nin bu açıklamaları özellikle programda konuşmacı olarak bulunan Komünist Partisi Lideri Gennady Zyuganov tarafından tepki ile karışılandı, ayrıca diğer katılımcılarda Jirinovski’nin görüşlerine karşı çıktılar.          
 
Kaynak: http://www.regnum.ru/news/fd-abroad/abxazia/1792647.html#ixzz2zFzfa93N
 
www.abhazyam.com  

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Zaur - Jirinovski savmalamis da ibret olsun
Valla ibret olsun. bozuk saati bile iki kez dogru zamanı gösteriyor derler ya tam o :) Jirinovski nasıl oldu da Abazaların düşmanı çıktı? gerçekleri söylemiş adam. Abhazya ve Osetya da Rusyanın oyuncaklarıdır ve yakında oralar Rus diyarı olacaktır. Zavallı Abhazya...
ismet - Jirinosvky' nin sacmalamasi ciddiye alinmalidir
Bu tur provakator yapidaki politikacilar durup dururken birsey soylemezler. Abhaz ekonomistleri, Abhaz aydinlari ve deneyimli Abhaz Diaspora Ekonomistleriyle bir araya gelerek acil olarak Abhazyanin kendi basina ayakta kalabilecegi ekonomik tedbirleri gelistirip hayata gecirmelidir.
Adnan Sencer - KAŞIMA BAŞLIYOR
İleriki yıllar zor olacak.Bu söylemler Putin ve yönetimin de işine gelen söylemlerdir.Bu söylemlerle halk isyana gelecektir.Bu komplike kaşımadır.Putin SSCB kayıplarını toplamaya çalışacaktır.
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.