RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 16 Nisan 2014, Çarşamba 22:21:04 tarihnde eklendi. 1113 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ankvab’dan Petrol Sahası Açıklaması

ALEKSANDR ANKVAB “PETROL ARAMALARINDA OLUMLU SONUÇ ÇIKARSA, ÜRETİME BAŞLARIZ”
Ankvab’dan Petrol Sahası Açıklaması
16/04/2014. Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Aleksandr Ankvab, “III. Rus – Abhaz Sosyal Forumu” için Suhum’a gelen Rus Haber Ajanslarının Abhazya Karasularında bulunan petrol arama alanları hakkındaki sorularını yanıtladı. 
 
Soru: Abhazya’da petrol sahasını geliştirme çalışmaları hakkında, ülke içerisinde çevre sorunları çıkabileceği hakkında endişeler tartışma konusu oldu. Komşu Gürcistan kendi topraklarında arama çalışmalarını başlatırsa, Abhazya Devlet Yönetimi olarak ne yapmak niyetindesiniz?
 
Aleksandr Ankvab – Bu sorun kesinlikle zor bir koru. Toplum içerisindeki tartışmalar sürüyor. Aynı zamanda, tehlikeli ya da risk düzeyi yüksek projelerin güvenilirlilik derecesine bağlı bir durum. Her negatif durumun, örneğin bir sürü pozitif karşılığı vardır. Sizler, benden daha iyi biliyorsunuz, etkin olarak petrol üreten ülkelerde tatil yapılabiliyor.

Başka bir durumda ise. Bizlerin ilk olarak, Abhazya’daki petrolün rezerv kapasitesi ve kalitesini anlamak gerekir? Bundan dolayıdır ki, bizler şimdilik bu durumu öğrenme çalışma sürecinden söz ediyoruz.

İşte ve, şüphe yok ki, eğer yanıt olumlu çıkarsa, daha da ileriye gitmek gerekir – Üretim. Biz bunu yapmaz isek – Düşman, bizim ekonomik bölgemizdeki petrolümüzü elde edecek – Gürcistan. Böyle bir lisansı zaten bir Amerikan şirketine sattı.

Bizim kendi kaynaklarımızı başkasına neden verelim ki, bunu anlamak zor?
 
Soru: Geçtiğimiz yılın sonunda Abhazya Hükümeti ve Rus “ Bağımsız Petrol Şriketi” arasında ülkedeki petrol ve ürünlerinin aranması ve üretimi konusunda işbirliği anlaşması yapıldı. Abhazya, bir başka petrol şirketi için cazibe noktası olmasının sebebi nedir? 
 
Aleksandr Ankvab – Biri denizde petrol arayacak, diğeri ise karada.      
 
Kaynak: http://apsnypress.info/news/11716.html
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.