RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 15 Nisan 2014, Salı 22:22:45 tarihnde eklendi. 816 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ankvab’dan Hava Ulaşımı Açıklaması

ALEKSANDR ANKVAB “ABHAZYA HAVA YOLU ULAŞIMINI ICAO (ULUSLARARASI SİVİL HAVACILIK ORGANZASYONU) ENGELLİYOR
Ankvab’dan Hava Ulaşımı Açıklaması
15/04/2014. Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Aleksandr Ankvab, “III. Rus – Abhaz Sosyal Forumu” için Suhum’a gelen Rus Haber Ajanslarının, Abhazya’nın ulaşım sektöründeki gelişmeler hakkındaki sorularını yanıtladı. 
 
Soru: Uluslararası demiryolu ve havayolu bağlantılarının açılması ve liman altyapılarının geliştirilmesini planlıyor musunuz?
 
Aleksandr Ankvab: Bu konuları, Rus ortaklarımız ile uzun zamandan beridir tartışıyoruz. Ancak, bizler onların tam olarak uygulanabilmesi için gerçek anlamda engellerin olduğunu da anlamak gerekir. Örneğin, Rusya ile olan havayolu bağlantısının açılması önerilmektedir, bunu ICAO (Uluslararası Sivil Havacılık Organizasyonu – Abhazyam:com) engelliyor.

Demiryolu hizmetine gelince, o bugün için açıktır. Suhum ve Moskova arasında , normal tarifeli elektrikli tren seferleri çalışıyor. Diğer yandan, demiryolu ulaşımı için büyük bir talep var. Rusya’nın örneğin St. Petersburg, Rostov – Na – Donu ve Krasnodar gibi büyük şehirleri ile yeni demiryolu hattının açılması mantıklıdır.

Bizler, Denizyolu ile yolcu taşımacılığının genişletilmesi çalışmalarını konuşmak niyetindeyiz. Geçtiğimiz yaz, Gagra – Sochi arasındaki deniz yolu ulaşımı, bunun popüler olduğunu gösterdi. Şüphesiz, bu yaz döneminde de diğer limanlar ile bir organizsyon yapılması da mantıklı olabilir.           
 
Kaynak: http://apsnypress.info/news/11716.html
 
www.abhazyam.com 

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.