RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 15 Nisan 2014, Salı 17:30:24 tarihnde eklendi. 690 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ankvab’dan Turizm Değerlendirmesi

ALEKSANDR ANKVAB “ABHAZYA, TURİZM SEKTÖRÜNDE KIRIM’A RAKİP DEĞİL”
Ankvab’dan Turizm Değerlendirmesi
15/04/2014. Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Aleksandr Ankvab, “III. Rus – Abhaz Sosyal Forumu” için Suhum’a gelen Rus Haber Ajanslarının, bu yıl turizm sektöründe Abhazya ve Kırım arasındarekabet yaşanıp yaşanmayacağına ilişkin soruları yanıtladı.  
 
Soru: Tur operatörleri arasında, bu dyılki tatil sezonunda turist trafiğinin Kırım, Krasnodar Bölgesi ve Abhazya arasında dağıtılacağı tahminleri yapılıyor. Abhazya, normalin üzerinde turist çekmek için ne yapabilir?
 
Aleksandr Ankvab: Bugün Abhazya’da tatil amacı ile gelecek olanları Kabul edecek olan 83 turizm tesisi bulunuyor. Bizim istediğimiz gibi hızlı olmasa da turizm sanayi bütün zorluklara rağmen gelişiyor. Seçicilikte bazı farklılıklar olabilir, ancak Kırım, tatil alanında bizim rakibimiz değildir.

Bizim turistimiz, bizlere geliyor. Bu inanç temeli üzerinde, Abhazya’da tatil yapmak için gelmek isteyenlerin içerisinde bir sonraki sezon içinde gelmek için talepte bulunanlarda var. Bugün için, Moskova’da düzenlenen uluslararası turizm fuarı sonuçlarına göre, var olan talep geçen yılki başvurulardan biraz daha yüksek oldu. Bizler, geçmişte yaşanan eksikliklerimizi ortadan kaldırmak için çalışıyoruz ve sezona hazırlanıyoruz.

Bütün bunlara parallel olarak, özel otel inşaatları hızlı bir ivme kazanmıştır. Ancak Temmuz – Eylül döneminde talep, arzı aşıyor ve tur operatörleri kanalı ile gelmeyen turistlerin barınmasında, pansiyonculukta sıkıntılar yaşanabiliyor. Yani, çalışmak için bir şeyler var.          
 
Kaynak: http://apsnypress.info/news/11716.html
 
www.abhazyam.com 

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.