RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 15 Nisan 2014, Salı 14:42:34 tarihnde eklendi. 598 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ankvab’dan, Cenevre Değerlendirmesi

ALEKSANDR ANKVAB “AB BARIŞ GÜCÜ’NÜN ABHAZYA’DA BULUNMASININ BİR ANLAMI YOK”
Ankvab’dan, Cenevre Değerlendirmesi
15/04/2014. Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Aleksandr Ankvab, “III. Rus – Abhaz Sosyal Forumu” amacı ile Suhum’a gelen Rus Haber Ajanslarının Güney Kafkasya’da güvenlik ve istikrarın sağlanması amacı ile Cenevre’de sürdürlen görüşmelşer hakkındaki sorularını yanıtladı.
 
Soru: Geçtiğimiz günlerde, Güney Kafkasya’da güvenlik ve istikrarın sağlanması amacı ile Cenevre’de sürdürülen görüşmelerin 27. Turu sonuçlandı.  Abhazya’nın ileride ki turlara katılımını nasıl değerlendiriyorsunuz?
 
Aleksandr Ankvab: Cenevre süreci, bizim açımızdan bakıldığında, önemli ilerlemeler sağlayacağını düşünme açısından etkisiz olarak görülmektedir. Ancak, bizlerin haklılığını doğrudan Avrupalı diplomatlara kanıtlayabileceği ve ilişki kurabileceği tek Uluslararası Alan olarak bulunuyor.

Soru: Tiflis, Cenevre’deki son toplantıda gürcistan’da görev yapan AB Barış Gücü’nün Abhazya ve Güney Osetya’da da bulunmasında ısrarlı olacağını söyledi. Bu tür önerilere devlet yönetimi olarak nasıl bakıyorsunuz? 

Aleksandr Ankvab: Bu sorun karşısındaki bizim konumumuz iyi bilinmektedir. AB Barış Gücü’nün burada bulunmasının bir anlamı yok. Dahası, AB ve onun kurumları son derece ön yargılı davranıyorlar.       
 
Kaynak: http://apsnypress.info/news/11716.html
 
www.abhazyam.com

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.