RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 15 Nisan 2014, Salı 11:38:16 tarihnde eklendi. 781 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ankvab Basın Söyleşisi

ALEKSANDR ANKVAB “KIRIM’IN VE ABHAZYA’NIN KONUMLARI BİRBİRİNDEN TAMAMEN FARKLIDIR”
Ankvab Basın Söyleşisi
15/04/2014. Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Aleksandr Ankvab, “III. Rus – Abhaz Sosyal Forumu” amacı ile Suhum’a gelen Rus Haber Ajansları’nın çeşitli konulardaki sorularını yanıtladı.
 
Soru – Ukrayna’da yaşanan gelişmeleri ve buna bağlı olarak Kırım’ın Rusya Federasyonu’a katılımını nasıl değerlendiriyorsunuz. Bazı uzmanlar ve siyasetçiler, Kırımın konumunu Abhazya ve Güney Osetya ile kıyaslıyorlar? Bu tür karşılaştırmaları yapmak için herhangi bir neden varmı dır? 
 
Aleksandr Ankvab – Yaşananlar iç karartan bir süreçtir. Gözlerimizin önünde, ulusal radikalizmin insanlar üzerindeki etkisi ile bir devlet parçalanmaya doğru götürülüyor.bu herkes için bir ders olmalıdır. 
 
Kırım olayına gelince, aslında ben daha önce bu konu hakkındaki düşüncemi belirtmiştim. Bizler, yarımadannın yeniden Rusya ile birleşmesini benimsiyoruz – bu her koşulda doğrudur. Zaman içerisinde kaybedilen ve Rusya’nın, topraklarının ayrılmaz bir parçası geriye döndü. Bu Abhazya ve Kırım arasındaki en temel farklılıktır, herhangi bir karşılaştırma yapılmasına gerekçe vermez. Onlar birbirinden tamamen farklıdır.       
 
Kaynak: http://apsnypress.info/news/11716.html
 
www.abhazyam.com 

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.