RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 11 Nisan 2014, Cuma 13:52:17 tarihnde eklendi. 626 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Putin’den Başarı Mesajı

VLADİMİR PUTİN, “III. ABHAZ – RUS SOSYAL ÇALIŞMA FORUMU” KATILIMCILARINA BAŞARI MESAJI GÖNDERDİ
Putin’den Başarı Mesajı
11/04/2014. Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin, bugün, Suhum’da açılışı yapılan “III. Abhaz – Rus Çalışma Forumu” Abhazya ve Rusya: Gelecek Nesillerin Yararına Gelenek ve Çağdaşlığın Aktarılması. Katılımcılarına, kutlama mesajı gönderildi. 
 
Vladimir Putin’in kutlama ve başarı mesajı, Rusya Devlet Başkanlığı Yabancı Ülkeler ile Kültürel İlişkiler ve Bölgeler Arası İşbirliği Bölüm Başkanı Vladimir Chernov tarafından okundu.  
 
Vladimir Putin Kutlama Mesajı: 
 
“Değerli Arkadaşlar!

III. Rus – Abhaz Sosyal Forumu’nun açılışı nedeni ile sizleri kutluyorum. 

İki ülkenin, siyasetçileri, sivil toplum kuruluşları, bilim adamları, sanatçıları, medya temsilcilerinin girişimi ile oluşturulan bu diyalog platformu etkin bir yapı olduğunu kanıtlamıştır. Devletlerimiz ve halklarımızın yaşamında önemli bir birleştirici unsur haline gelmiştir.

Çağdaş dünyada, uluslararası ilişkilerin sürdürülmesinde, sosyal işbirliği ortamının yaratılmasının, karşılıklı anlayış ve halklar arasında iyi bir komşuluk ilişkilerinin geliştirilmesinin, güven oluşturulmasının,  giderek önemli ve dengeleyici bir unsur durumuna geldiğini unutmamız gerekir. Bu konudaki birçok fikir, zaten sizlerin daha önceki forumlarınızda yaratıldı. Bugünkü buluşmanızda – bilim ve eğitim, spor ve yaratıcılık, gençlik birleşmelerinde Abhazya ve Rusya arasında verimli ve yaratıcı işbirliğinin gelişimine ciddi bir ivme kazandırılacaktır. Bunu bekliyorum.

Sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyorum.

V. Putin”      
 
Kaynak: http://apsnypress.info/news/11676.html
 
www.abhazyam.com 

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.