RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 15 Mayıs 2011, Pazar 15:42:59 tarihnde eklendi. 714 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Rus Savaş gemileri suhum'da

RUS DONANMASINA BAĞLI SAVAŞ GEMİLERİ ABHAZYA KARASULARINDA
Rus Savaş gemileri suhum'da 27/08/2008. ITAR-TASS Haber ajansının bildirdiğine göre Rusya Donaması Novorosisk Bölges Komutan Yrdımcısı Amiral Sergey MENYAYİLO "Rus donanmıasna bağlı savaş gemileri 27 Ağustos Çarşamba günü abhazya kara sularına geldiler. Rus savaş gemileri bölgede ki barışın ve güvenliğin sağlanması amacı ile Abhazya Karasularına geldiler" dedi.

Sergey MENYAYİLO "bizler Abhazya'nın karasularında doğabilecek olumsuzluklara karşı onların güvenliğini sağlamak için buradayız. Bir başka görevimizde Abhazya halkına insani yardım desteğinde bulunmaktır" açıklamasında bulundu.

Rusa donanmasına bağlı savaş gemilerinin arasında "Moskova" adlı amiral gemisi de bulunuyor. Abhazya Devlet Başkanı Sergey BAGAPŞ; Suhum limanın da Rus Donanmasının karşılama töreninde Devlet başkanı statüsünde karşılandı. Sergey BAGAPŞ; yapmış olduğu konuşmada Rusya Federasyonu'na teşekkürlerini belirterek, Kafkasya'da istikrarın sağlanmasının en büyük güvencesinin Rusya Federasyonu olduğunu söyledi.

Suhum halkı Rus Donanması personelini çiçeklerle karşılayarak Abhazya ve Rusya halklarının asırlardan beri kardeşlik duyguları ve barış içerisinde yaşadıklarını söylediler.

Rusya genelkurmay Başkan yardımcısı Anatoli NOGOVİTZIN ""Moskova" amiral gemisi bölgedeki görevini bitirdikten sonra 02 Eylül salı günü Sivastopol'da ki üssüne geri dönecektir" dedi.


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.