RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 06 Nisan 2014, Pazar 13:28:39 tarihnde eklendi. 725 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kafkas Dağlarında Askeri Tatbikat

ABHAZYA CUMHURİYETİ’NDE GÖREV YAPAN RUS ASKERİ ÜSSÜ PERSONELİ, DAĞ EĞİTİM TATBİKATI DÜZENLEDİ
Kafkas Dağlarında Askeri Tatbikat 06/04/2014. Rus Ordusu Güney Askeri Kuvvetleri’nin Abhazya Cumhuriyeti’nde görev yapan Rus Askeri Üs Birlikleri tarafından yürütülen askeri tatbikatın son aşaması, Tsabal Dağ Eğitim Alanında yapılan eğitim ile sona erdi.


Tsabal Askeri Eğitim Alanında yapılan askeri tatbikat sırasında, hayali düşman güçlerine karşı, dağlık alanda düşman güçlerinin püskürtülmesi ve etkin atış gücü ile imha edilmesi senaryosu yaşama geçirildi. Gerçek bir savaş ortamının yaratılarak, bilgisayar, radyo vericileri ile donatılmış yeni teknolojik ekipmanlar kullanılarak düşmanın teknik gücünün yok edilerek düşman hedeflerinin imha edilmesi sağlandı. Yeni teknolojiler ile donatılan kumanda merkezinde, yönetim kadrosunun çalışabilmesi için her türlü rahat ortam sağlanarak etkin karar alma koşulları yaratıldı.


Askeri tatbikat sırasında T – 90A Tipi Tank, “Grad” Füze sistemi, BTR – 82A Obüs topu, “Akasya” Tipi kendiliğinden ateşlenen Top Sistemi, RPO – A «Шмель» Tipi Alev Silahı, AGS – 17 ve RPG – 7 tipi otomatik ve el ile kullanılan roket atar sistemleri, ile hayali düşman mevzilerine karşı atış yapıldı ve zırhlı birlikler ile taarruz gerçekleştirildi. Tatbikat sırasında toplamda 300 farklı hedef yok edildi ve 1000’in üzerinde farklı tipte askeri mühimmat ele geçirildi. Bu tatbikat, askeri birliklerin kış dönemi sonununda oluşturulan ve personelin becerilerinin en üst düzeye çıkarılmış olduğu son tatbikat olarak gerçekleştirildi.
 

Rus Askeri Üssü personel tarafından gerçekleştirilen bu tatbikat, geçmiş dönemlerde yapılan eğitim çalışmaları ile birlikte yaşama geçirilmiş olan en etkin tatbikat olarak gerçekleştirildi.            


Askeri tatbikat Filmi: http://www.apsua.tv/rus/video/2798/


www.abhazyam.com
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.