RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 05 Nisan 2014, Cumartesi 15:30:12 tarihnde eklendi. 754 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Psou Sınır Kapısı

ABHAZYA – RUSYA, PSOU SINIR KAPISINDA GÜMRÜK İŞLEMLERİ SORUNSUZ ÇALIŞIYOR
Psou Sınır Kapısı 05/04/2014. Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanlığı Bilgilendirme Bölümü tarafından verilen bilgiye göre, Devlet Başkanı Aleksandr Ankvab, 4 Nisan Cuma günü, Abhazya Devleti Gümrük Komitesi Başkanı Said Tarkil ile görüştü.


Devlet Başkanı, Psou sınır kapısındaki son durum hakkında bilgi aldı. Said Tarkil, Olimpiyat oyunları döneminde varolan kısıtlamalar ortadan kaldırılması sonasında ürün girişlerinde, % 30 – 40 oranında artışın ve geçtiğimiz yılın aynı dönem içierisindeki performansının yakalandığını söyledi.


Said Tarkil “Bizler, Normal çalışma dönemine girdik. Yeni kargo terminal binasının devreye girmesi ile tüm sorunlar ortadan kalkacak ve çalışmalar daha profesyonel duruma gelecektir” açıklamasında bulundu.


Said Tarkil “Bizler yeni terminalin yaşama geçmesinden çok memnunuz. Şimdi, yük araçları, yolcu taşıma araçları ve yayaların girişi ile ayrı ayrı ilgilenme olanağına sahip olduk. Yük araçlarının girişlerindeki sorunlar kalktı. Bu bizlere, daha iyi araç muayenesi ve gümrük kontrolünü sağladı. Aradaki dönem sırasında uzun kuyruklar ve özel yükler olmadığı için hazırlıklar daha kolay sağlandı” dedi.


Said Tarkil, Devlet Başkanına, sınırda yaşanan kısıtlı süre içerisinde ortaya çıkan sorunların ve yığılmaların ortadan kalkacağı güvencesini verdi.     


Kaynak: http://apsnypress.info/news/11628.html


www.abhazyam.com
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.