RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 03 Nisan 2014, Perşembe 12:23:30 tarihnde eklendi. 954 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

V. Samara 2014 Bahar Fuarı

ABHAZYA TİCARET ODASI, “V. ULUSLAR ARASI SAMARA – BAHAR 2014 TURİZM ENDÜSTRİSİ FUARI” NA KATILDI
V. Samara 2014 Bahar Fuarı 03/04/2014. Samara’da “V. Bahar 2014 – Uluslar arası Turizm Endüstrisi Fuar” açıldı. Abhazya Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Adgur Lushba başkanlığındaki Abhazya Ticaret Odası heyeti, Samara Bölgesi Ticaret Odası’nın resmi davetlisi olarak fuara katıldılar.


Fuar – Samara Bölgesi Turizm Yönetimi ve “Ekspo – Volga” Fuar Organizasyonu tarafından düzenlendi. Fuara, Rusya’nın federasyon ve bölgelerin önemli tur operatörleri, Avrupa’nın etkin seyahat şirketleri olan Coral, Mouzenidis Travel, Pac Group, Danko ve birçok önemli firma fuarda hazır bulundu. Serginin ilk günü fuara 1500’ün üzerinde ziyaretçi katıldı.


Abhazya Ticaret Odası Heyeti, Samara Bölgesi Turizm Bölümü Yöneticisi M. V. Maltsev ve yetkililerle Abhazya’nın deniz ve kaplıca turizm, tarım potansiyelinin geliştirilmesi üzerinde görüşmelerde bulundular. Sunum sırasında film gösterisi yapılarak Abhazya’nın tanıtımı yapıldı.


Abhazya Ticaret Odası’nın fuar sırasında açmış olduğu stand katılımcı şirket ve ziyaretçilerin yoğun ilgisini çekti. Abhazya standında, Abhazya Cumhuriyeti’nin turizm sektörü ve tarım ürünlerinin tanıtımı yapıldı.        


Kaynak: http://apsnypress.info/news/11613.html


www.abhazyam.com
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.