RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 27 Mart 2014, Perşembe 16:57:28 tarihnde eklendi. 926 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Putin’den, NoSochi'ye Yanıt

SOCHİ PARALİMPİK KIŞ OLİMPİYATLARI KAPANIŞ TÖRENİ, GÖRME ENGELLİ ADIGE SES SANATÇISI NAFSET CHENİB TARAFINDAN YAPILDI
Putin’den, NoSochi'ye Yanıt 27/03/2014.  7 – 16 Mart 2014 Tarihleri arasında Sochi’de düzenlenen Paralimpik Kış Olimpiyatları Kapanış Töreni büyük bir coşku içerisinde sonuçlandı. 16 Mart akşamı Sochi Olimpiyat stadında düzenlenen kapanış töreni, görme engelli Adıge ses sanatçısı Nafset Chenib tarafından yapıldı.


Bilindiği üzere 7 – 23 Şubat 2014 Tarihleri arasında düzenlenen Sochi XXII. Kış Olimpiyatları kapanış törenine Abhaz Soprano Hibla Gerzmava ve Oset Orkestra Yönetmeni Valery Gergiev damgasını vurmuş, Putin tarafından Abhazya ve Güney Osetya vurgusu yapıldığı belirtilmişti.


Şimdi de Sochi Paralimpik Olimpiyatları Kapanış Törenine, doğuştan görme engelli Adıge ses sanatçısı Nafset Shenib damgasını vurdu.


Özellikle ABD, AB, Kanada ve Türkiye’de bulunan Adıge Diasporası’nın önemli bir bölümü tarafından “NoSochi” kampanyası ile boykot çağrısı yapılan  Sochi Olimpiyatları kapanış töreninin Türkçe karşılığı “Işık Saçan” anlamına gelen Nafset Shenib tarafından yapılmasının da Putin tarafından Dünya’ya yeni bir mesajı olarak algılandı.


Ailesini 2 yıl önce trafik kazasında kaybeden ve doğuştan görme engelli olan genç Adıge Ses Sanatçısı Nafset Chenib’in dünya tatlısı sesi ile siz okurlarımızı baş başa bırakıyoruz.


Sochi Paralimpik Olimpiyatları Kapanış Töreni :  http://www.kuban.aif.ru/culture/1132059


www.abhazyam.com
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.