RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 17 Mart 2014, Pazartesi 19:34:11 tarihnde eklendi. 997 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya Ticaret Odası Almanya’da

ABHAZYA TİCARET ODASI HEYETİ, ALMANYA’YA ÇALIŞMA ZİYARETİNDE BULUNDU
Abhazya Ticaret Odası Almanya’da
17/03/2014. Apsnypress Haber Ajansı’nın Abhazya Ticaret Odası Basın Birimi’nden aldığı bilgiye göre, Abhazya Ticaret Odası Başkanı Gennady Gaguliya başkanlığındaki heyet Potsdam Sanayicileri Başkanı’nın davetlisi olarak 10 – 15 Mart tarihleri arasında Almanya’ya gitti.
 
Abhazya Ticaret Odası Heyeti, ziyaret sırasında AlmanyaTicaret ve Sanayi Odası Temsilcileri, alman iş adamları ve şirket temsilcileri ile görüşmelerde bulundular. Görüşmelerde, dünyaca ünli çeşitli Alman şirketlerinin irtibat ofisi açmaları ve yatırım yapmaları konu edildi.
 
Abhazya Ticaret Odası Heyeti, ziyaretin ilk gününde Rusya Federasyonu’nun Almanya’daki Ticari Temslicisi Andrei Zverev ile görüştü. A. Zverev, görüşmede, Rusya Ticari Temsilciliğinin her koşulda Abhazya’nın Almanya’daki iş dünyasındaki tanıtımına tam destek verileceğinin garantisini verdi. Taraflar arasında, Nisan ayı içerisinde Almanya’da düzenlenecek olan sanayi ve turizm fuarında, Abhazya Cumhuriyeti’nin stand açması ve Abhazya’nın turizm ve yatrım potansiyelinin tanıtımı konusunda anlaşmmaya vardılar.
 
Gennady Gaguliya, Potsdam Sanayiler Kulübü tarafından düzenlenen konferansta ise, 80’den fazla üst düzey alman iş adamı ve şirket temsilcisine, Sochi Olimpiyatları sonrasında, Karadeniz havzasında yapılabilecek olan turizm sektöründe yapılabilecek olan yatırımları ve bölgenin konumunu anlatan 40 dakikayı aşkın bir konuşma yaptı ve rapor sundu.
 
Konferansta ayrıca, Abhazya hakkında kısa bir video gösterimi yapıldı. Turizm ve tarınm alanlarında yatırım yapılabileceği belirtildi. Sunum sırasında konuklara verilen belgelerin tamamı Almanca  olarak hazırlandı. Konferans sırasında konuklara, Abhazya’da üretilen şarap, çaça (ev yapımı votka), acıka (Abhaz ezma biber sosu) ve birçok diğer ürünlerin tanıtımı yapıldı.            
 
Kaynak: http://apsnypress.info/news/11477.html
 
www.abhazyam.com 

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.