RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 15 Mart 2014, Cumartesi 11:44:35 tarihnde eklendi. 794 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ankvab, Lukin Görüşmesi

ABHAZYA CUMHURİYETİ DEVLET BAŞKANI ALEKSANDR ANKVAB, RUSYA PARALİMPİK OLİMPİYAT KOMİTESİ BAŞKANI VLADİMİR LUKİN İLE GÖRÜŞTÜ
Ankvab, Lukin Görüşmesi 15/03/2014. Abhazya Cumhuriyeti Devlet başkanı Aleksandr Ankvab, 14 Mart Cuma günü Rusya Federasyonu Paralimpik Olimpiyat Komitesi başkanı Aleksandr Lukin’i kabul etti. Apsnypress Haber Ajansı’nın Devlet Başkanlığı Bilgilendirme Bölümü’nden aldığı bilgiye göre görüşme sırasında Sochi’de düzenlenen Paralimpik Kış Olimpiyatları konusu görüşüldü.


Aleksandr Ankvab, Rus sporcuların olimpiyatlardaki başarısını övdü ve paralimpik oyunlarda daha fazla başarılı performans gösterdiklerini vurguladı.


Vladimir Lukin, paralimpik olimpiyatları ve Rus sporcuların çalışmalarını anlattı. Vladimir Lukin “Size belirtmek isterim ki, kesinlikle güvenlik konusu ön planda olmak üzere en önemlisi sporcuların birlikte çalışmaları onların başarısında büyük bir etki yaratmaktadır. Bu aradaki farkı göstermektedir. Bizler, sizlerin resmi olmayan koşullarda oyunlara katıldığınızı biliyoruz” dedi.


Vladimir Lukin, Sovyetler Birliği döneminde Abhazya’yı ziyaret ettiğini ve bazı görmesi gereken yerlerde bulunduğunu belirterek “Suhum’da sahil boyunca yürüyüşler yaptım ve yakın dostum olan Kahraman Fazıl İskender ile buluştum” dedi.


Aleksandr Ankvab ve Vladimir Lukin, birbirlerine çeşitli hediyeler verdiler.         


Kaynak: http://apsnypress.info/news/11464.html


www.abhazyam.com
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.