RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 15 Mayıs 2011, Pazar 15:31:58 tarihnde eklendi. 774 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

sınırda 18 Rus Barış gücü karakolu

ANATOLİ NOGOVİTZİN "ABHAZYA-GÜRCİSTAN SINIRINDA 18 RUS BARIŞ GÜCÜ KARAKOLU BULUNACAKTIR" DEDİ
sınırda 18 Rus Barış gücü karakolu 22/08/2008. Rusya federasyonu Genel Kurmay Başkan Yardımcısı General Anatoli NOGOVİTZİN; Moskva'da düzenlediği basın toplantısında "Abhazya-Gürcistan Sınırı Rus Barış Güclerine ait 18 sınır karakolu tarafından kontrol edilecektir" dedi.

Anatoli NOGOVİTZİN "bir karakol merkezi, Yukarı kodor Bölgesi'nde Gürcistan tarafından ilan edilen "Abhazya Cumhuriyeti"nin yerleşim bölgesinde kurulacaktır. Bu merkeze bağlı olarak Yukarı Kodor'da 8 sınır karakolu görev yapacaktır. Ayrıca, ikinci bölge olarak Abhazya-Gürcistan Sorunu bölgesindeki sınır boyunda da 10 adet sınır karakolu görev yapacaktır. Abhazya'da görev yapacak olan rus Barış Gücü Askerleri 2147 kişiden oluşuyor. Rus Barış gücü içerisnde 127 adet zırhlı askeri araç ve 4 adet helikopter görev yapacaktır." dedi.

Anatoli NOGOVİTZİN "ikinci aşama olarak snırlarda görev yapan karakolların hazırlanması çalışmalarına başlanmıştır. Abhazya-Gürcistan Sorunu Bölgesi'nde bulunan Rusya Silahlı kuvvetlerine ait alanlar  Rus Barış Gücü Askerleri'nin çalışma bölgesine geçecektir." dedi.

Kaynak: www.vesti.ru


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.