RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 28 Şubat 2014, Cuma 19:00:09 tarihnde eklendi. 720 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya – Rusya Siyasi İlişkileri

“BİRLEŞİK RUSYA” «Единая Россия» VE ABHAZYA “AMTSAKHARA” «Амцахара» SİYASİ PARTİLERİ ARASINDA İŞBİRLİĞİ KURULMASI HEDEFLENİYOR
Abhazya – Rusya Siyasi İlişkileri 28/02/2014. Rusya Federasyonu “Birleşik Rusya” «Единая Россия» Siyasi Partisi resmi web sitesinde yayınlanan habere göre, “Birleşik Rusya” «Единая Россия» Siyasi Partisi ve Abhazya Cumhuriyeti “Amtsakhara” «Амцахара» Siyasi Partisi temsilcileri arasında Rusya Duma’da bir çalışma toplantısı düzenlendi.


ER.RU web sitesinde yayınlanan habere göre, “Birleşik Rusya” «Единая Россия»  Siyasi Partisi, Abhazya Cumhuriyeti “Amtsakhara” «Амцахара»  Siyasi partisi ile işbirliği kurmak niyetinde bulunuyor. 27 Şubat Perşembe günü “Birleşik Rusya” «Единая Россия»  Siyasi Partisi Genel Konsey Başkanlığı Üyesi Anderi Klimov, Abhazya tarafı temslcileri ile yapılan çalışma toplantısı sırasında yukarıda ki sözleri söyledi.


Duma’da gerçekleşen toplantıya Abhazya Cumhuriyeti “Amtsakhara” «Амцахара» Siyasi Partisi Eş Başkanı Garik Samanba ve Eş Başkan Yardımcısı Ramaz Djopua katıldılar.


Toplantıda, Rus tarafından, , “Birleşik Rusya” «Единая Россия» partisi 1. başkan yardımcıları, , “Birleşik Rusya” «Единая Россия» Siyasi Partisi Genel Kurul Koordinasyon Komisyonu Başkanı, Yurtdışında Yaşayan Vatandaş İlişkileri Başkanı Otar Arshba ve Devlet Duma Güvenlik ve Yolsuzlukla Mücadele Komisyon Üyesi Anatoly Vyborny katıldılar.


“Amtsakhara” «Амцахара»  Siyasi Partisi Eş Başkanı Garik Samanba, partinin Abhazya Savaş Gazilerine destek amacı ile kurulduğunu ve Abhazya’nın en büyük siyasi partisi olarak görev yaptığını belirtti. Partinin 35 kişilik Abhazya Parlamentosunda 18 kişi ile iktidar partisi olarak görev yaptığını söyledi.


Taraflar arasında yapılan toplantı sonrasında, iki parti arasında birlikte çalışma koşullarının yaratılması için bir taslak raporu üzerinde çalışılması ve “Birleşik Rusya” «Единая Россия» Üyelerinin Abhazya’ya çalışma ziyaretinde bulunmasını kararlaştırdılar. İki taraf arasındaki çalışma anlaşması ziyaret sonrasında imzalanacak. 


Toplantı Fotoğrafları için bknz: http://er.ru/photo/2014/2/27/rabochaya-vstrecha-s-delegaciej-abhazskoj-politicheskoj-partii-amcahara/


http://apsnypress.info/news/11354.html


www.abhazyam.com
       
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.