RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 14 Şubat 2014, Cuma 12:11:04 tarihnde eklendi. 664 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İgor Ahba’yı Kutluyoruz

ABHAZYA CUMHURİYETİ'NİN RUSYA BÜYÜKELÇİSİ İGOR AHBA’YA, RUSYA DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI EN YÜKSEK ÖDÜL NİŞANI VERİLDİ.
İgor Ahba’yı Kutluyoruz 14/02/2014. Apsnypress Haber Ajansı’nın Abhazya Cumhuriyeti RF Büyükelçiliği Basın Servisi’nden aldığı bilgiye göre, Rusya Federasyonu Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov’un yayınladığı emir ile Abhazya Cumhuriyeti’nin Rusya Federasyonu Büyükelçisi İgor Ahba’ya, “Uluslar arası İşbirliğine Katkıları” nedeni ile Rusya Dışişleri Bakanlığı En Yüksek Ödülü verildi.


(Abhazyam.com olarak Abhazya Cumhuriyeti’nin Rusya Federasyonu Büyükelçisi İgor Ahba’ya verilen “Uluslar arası İşbirliğine Katkı” ödülü nedeni ile kendisini tebrik ediyor ve uluslar arası alanda Abhazya Cumhuriyeti Devleti’nin bağımsızlığının tanıtımı çalışmalarında başarılar diliyoruz.)


Dışişleri Bakanlığı Ödülü’nün takdim edilmesi için, Rusya Federasyonu Dışişleri Bakanlığı Sekreteri ve Bakan Yardımcısı Girigori Karasin tarafından İgor Ahba’ya davet yapıldı.


İgor Ahba’ya verilen bu ödül, çok taraflı ve uluslar arası işbirliğinin geliştirilmesine etkin katkıları nedeni ile Rusya Federasyonu Dışişleri Bakanlığı tarafından verilen en yüksek ödül olarak değerlendiriliyor.         


Kaynak: http://apsnypress.info/news/11255.html


www.abhazyam.com


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.