RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 14 Şubat 2014, Cuma 00:07:20 tarihnde eklendi. 910 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya Çok Yakınınızda

SOCHİ OLİMPİYATLARINI İZLEMEYE GELENLER, ABHAZYA CUMHURİYETİ HEMEN YANINIZDA, ZİYARET EDİN.
Abhazya Çok Yakınınızda 14/02/2014. Sochi Kış Olimpiyatları bütün hızı ile sürüyor. Olimpiyatları izlemek üzere dünyanın birçok ülkesinden sporcu, izleyici ve basın mensubu Sochi’ye geldiler. Aslında Sochi Olimpiyatları’nın düzenlendiği bölge Adler ilçesidir. Bütün olimpiyat tesisleri Adler ilçesi içerisinde kurulmuştur.


Adler İlçesi, aynı zamanda Rusya Federasyonu’nun Abhazya Cumhuriyeti ile devlet sınır kapısı olarak kullanılmaktadır. Psou Sınır kapısı, Olimpiyat tesislerinden araç ile 15 dakika uzaklıkta bulunmaktadır. Krasnaya Polyana’daki tesisler de Abhazya Devlet Sınırında bulunmaktadır.


Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı, Sochi Olimpiyatlarını izlemeye gelen yabancı ülke insanlarının Abhazya Cumhuriyeti’ne yapacakları ziyaret için Psou Devlet Sınır Kapısından alınacak vize belgesi ile Dünya’nın 8. Harikası olan bir ülkeyi ziyaret etme şansına sahip olacaklar. Haber için bknz: ( http://www.abhazyam.com/haber/4233/sinir-kapisinda-vize.html


Abhaz Öyküsünde belirttiği gibi Tanrı kendi ülkesini Abhaz Ulusuna hediye etti.


Abhazya Gençliği tarafından Sochi Olimpiyatlarına katılan Yabancı Ülke İnsanlarını Abhazya Cumhuriyeti’ni ziyaret etmeleri için izlemeye değer bir video filmi hazırladılar.


https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ZDyi-3FybBQ
 

Bizlerde Abhazyam.com olarak sizleri, Dünyanın en harika ülkesi ve misafirperver insanlarının yaşadığı Abhazya’ya bekliyoruz.   


www.abhazyam.com
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.