RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 12 Şubat 2014, Çarşamba 10:51:36 tarihnde eklendi. 668 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhaz Satranç Sporcuları Başarısı

ABHAZYA CUMHURİYETİ BAYRAĞI ULUSLAR ARASI «MOSCOW OPEN 2014» SATRANÇ TURNUVASINDA DALGALANDI
Abhaz Satranç Sporcuları Başarısı 12/02/2014. Avrupa’nın en büyük uluslar arası satranç festivali ve ödül toplamı 7 Milyon Ruble olan “Moskova Açık 2014” «MOSCOW OPEN 2014» Satranç turnuvasına Abhazya Cumhuriyeti’nden 26 genç satranç oyuncusu katıldı.


Festivale dünya ülkelerinden binden fazla oyuncu katıldı. Bu festival, uluslar arası satranç takviminde Abhaz Satranç oyuncularının Abhazya Cumhuriyeti Bayrağı ile katlıdığı tek uluslar arası festival konumunda bulunuyor.


Abhazya Cumhuriyeti Satranç Federasyonu Başkanı Konstantin Tujba, Apsnypress Haber Ajansı’na yaptığı açıklamada Abhaz oyuncuların çok iyi bir performans gösterdiklerini söyledi.


Daniel Gasparyan (Gagra) 13 yaş altı gurubunda 9 üzerinden 6,5 puan toplayarak 200 katılımcı arasında 10. sırada yer aldı.


Leon Şamba (Suhum) 11 yaş altı gurubunda 9 üzerinden 5 puan toplayarak 220 katılımcı arasında 24. sırada yer aldı.


Genç Abhaz satranç oyuncularından Roland Bivava, Damir Tsishba ve Oleg Gubaz katılımcılar arasında iyi oyunlar çıkartarak orta sıralarda yer aldılar.


Festival Sorumlusu ve Moskova Satranç Federasyonu Başkan Yardımcısı A. N. Kostyev, Abhazya’lı satranç oyuncularının yükselen performanslarının dikkat çekici olduğunu belirtti. Abhazya Satranç Heyeti ve Sporcuları Abhazya Cumhuriyeti’nin Rusya Federasyonu Büyükelçisi İgor Ahba’yı ziyaret ettiler.       


Kaynak: http://apsnypress.info/news/11228.html


www.abhazyam.com
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.