RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 11 Şubat 2014, Salı 20:33:38 tarihnde eklendi. 758 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya’da Sochi Olimpiyat Önlemleri

ALEKSANDR ANKVAB “ABHAZYA VE RUSYA GÜVENLİK BİRİMLERİ ARASINDAKİ İŞBİRLİĞİ EN ÜST DÜZEYDE BULUNUYOR”
Abhazya’da Sochi Olimpiyat Önlemleri 11/01/2014. Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanlığı Bilgilendirme Bölümü tarafından verilen bilgiye göre, Devlet Başkanı Aleksandr Ankvab ve Rusya Federasyonu Güvenlik Konseyi Genel Sekreter Yardımcısı Rashid Nurgaliyev arasında, Abhazya Cumhuriyeti’nde Ocak – Mart 2014 Tarihleri arasında güvenlik koşullarının sağlanması amacı ile Abhazya ve Rusya Güvenlik Birimleri arasında oluşturulan koordinasyon biriminin çalışmaları hakkında toplantı yapıldı.


Aleksandr Ankvab, daha önceden alınan kararlar sonucunda iki ülkenin güvenlik birimleri arasında oluşturulan koordinasyon biriminde çalışmaların ve işbirliğinin en üst düzeyde bulunduğunu belirtti.


Abhazya Devleti İstihbarat Bölüm Başkanı Aslan Bjaniya, yaptığı açıklamada, iki ülkenin güvenlik birimleri arasında Abhazya Cumhuriyeti’nin Ocak – Mart 2014 Tarihleri arasında güvenliğinin sağlanması için oluşturulan birimin tüm çalışmalarının düzenlenen plana uygun olarak yürütüldüğünü söyledi.


Rusya Federasyonu Güvenlik Konseyi Genel Sekreter Yardımcısı Rashid Nurgaliyev, 6 Ocak’ta Abhazya Cumhuriyeti’ne yaptığı çalışma ziyareti sırasında Sochi Olimpiyatları sırasında  güvenliğin sağlanamsı amacı ile Abhazya ve Rusya Federasyonu Güvenlik Birimleri arasında işbirliğinin önemine vurgu yapıldı.


Rashid Nurgaliyev “Çalışmalar, Algoritma üzerinde gerçekleşti. Kurumlararası çalışanların hepsi bunu hak ettiler. Bu algoritmanın korunacağını ve olimpiyat oyunları sonrasında da süreceğini umuyorum. İşbirliği güçlerinini çalışmalarını hızlandımaya gereksinimimiz bulunuyor” dedi.


Rusya Güvenlik Konseyi Genel Sekreter Yardımcısı “bizler, küresel, çaptaki olayların güvenliğini sağlamak için gerekli olan beceriyi dünyaya gösteriyoruz” dedi.           


Kaynak: http://apsnypress.info/news/11234.html


www.abhazyam.com
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.