RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 11 Şubat 2014, Salı 11:25:34 tarihnde eklendi. 708 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Suhum’da öldürülen Diplomatlar

RUSYA DIŞİŞLERİ BAKANI SERGEY LAVROV, ABHAZYA’DA ÖLDÜRÜLEN RUS DİPLOMATLAR DMİTRY VE OLGA VİSHERNEV’İN YAKINLARI İLE BULUŞTU
Suhum’da öldürülen Diplomatlar 11/02/2014. /ITAR – TASS/. Rusya Federasyonu Dışişleri Bakanlığı Basın Servisi tarafından yapılan açıklamaya göre, Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, 10 Şubat Pazartesi günü, 9 Eylül 2013’te Abhazya’da uğradıkları silahlı saldırı sonucunda yaşamlarını yitiren Rus diplomatlar Dmitry ve Olga Vishernev’in yakınları ile bir araya geldi.


Dışişleri Bakanı, diplomatların ailelerine RF Devlet Başkanı tarafından diplomatlar için verilen cesaret madalyasını sundu. Dışişleri Bakanı konuşmasında, diplomatların ailelerine bir kez daha Rusya halkı adına taziyelerini ileterek, görevlerinde başarılı çalışmalar gösteren çocuklar yetiştirdikleri için teşekkür etti. Gelecekte yetişecek olan Dışişleri Bakanlığı personelinin onları dikkatle dinleyeceğini söyledi.


Diplomatların yakınları adına konuşma yapan Dmitry Vishernev’in annesi yapmış olduğu konuşmada, devlet tarafından verilen yüksek düzeydeki ödüllere ve aileleri olarak kendilerine sahip çıkan, destek veren dışişleri bakanlığına ve devlet yönetimine şükranlarını ifade etti


Toplantı sonrasında katılımcılar, Rusya Dışişleri Bakanlığı’nda görevleri başında öldürülen diplomatlar adına oluşturulan bölümde Dmitry ve Olga Vishernev adına oluşturulan bölüme çiçek koydular.    


Kaynak: http://apsnypress.info/news/11227.html


www.abhazyam.com
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.