RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 06 Şubat 2014, Perşembe 14:57:35 tarihnde eklendi. 684 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Psou Nehri Ağzında Avlanma Yasağı

SOCHİ OLİMPİYATLARI NEDENİYLE, ABHAZYA – RUSYA SINIRI PSOU NEHRİ AĞZI YAKINLARINDA, ABHAZ BALIKÇILARA AVLANMA YASAĞI GELDİ
Psou Nehri Ağzında Avlanma Yasağı 06/02/2014. Apsnypress Haber Ajansı, bugün Abhazya Cumhuriyeti Acil Müdahale Birliği Sahil Küçük Tekneler Kontrol Müfettişliği Sorumlusu Tengiz Basariya’dan aldığı bilgiye göre, Sochi Olimpiyatları ile alınan önlemler gereğince Abhazyalı balıkçı tekneleri Abhazya – Rusya Sınırında bulunan Psou nehri ağzı boyunca avlanma yapamayacaklar, bu sınırlarma sadece bu alan için geçerli, diğer alanlarda herhangi bir kısıtlama bulunmuyor.


Tengiz Basariya, bizim vatandaşlarımız kanunlara saygılı olarak hareket etmektedirler ve mevcut tekneler kayıt altında bulunmaktadır (daha çok yaz dönemlerinde çalışmaktalar). Bölgede Sahil Muhafazaya bağlı 500 kadar kayıtlı tekne bulunmaktadır.


Tengiz Basariya “Balıkçılar, kış sezonunda ve ilkbahar başlarında çoğunlukla sandallar ile balık avlıyorlar, ancak bunlarında sayısı az. Yöredeki balıkçılar, belgesiz olarak balık avlamaya çıkmıyorlar. Sochi Olimpiyalarında alınan güvenlik önlemleri nedeniyle, Abhazya Sahil Kontrol Servisi ve Acil Müdahale Gücü, Rusya Sınır Muhafızlığı Yetkilileri ile denizde ortak denetim çalışmaları yapıyor” dedi.           


Kaynak: http://apsnypress.info/news/11190.html


www.abhazyam.com
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.