RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 06 Şubat 2014, Perşembe 10:42:40 tarihnde eklendi. 574 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ankvab, Elbakiev Görüşmesi

ALEKSANDR ANKVAB, ABHAZYA’NIN GÜNEY OSETYA BÜYÜKELÇİSİ ALAN ELBAKİEV İLE GÖRÜŞTÜ
Ankvab, Elbakiev Görüşmesi 06/02/2014. Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanlığı Bilgilendirme Bölümü tarafından yapılan açıklamaya göre, Devlet Başkanı Aleksandr Ankvab, 5 Şubat Çarşamba günü, Güney Osetya Cumhuriyeti Büyükelçiliği görevine atadığı Alan Elbakiev ile görüştü.


Devlet Başkanı yapmış olduğu konuşmasında, Alan Elbakiev’in Güney Osetya ile olan dostluk ilişkilerinin güçlendirilmesinde yapacağı katkıya olan güvenini dile getirdi.


Aleksandr Ankvab, Alan Elbakiev’in büyükelçilik görevine atanmasına Güney Osetya Devlet Başkanı Leonid Tibilov’un destek verdiğini söyleyerek “Güney Osetya büyükelçiliği görevine atanma kararı, sizin Güney Osetya ve Kuzey Kafkasya Cumhuriyetlerindeki gücünüz ve inanılırlığınızın göstergesidir” dedi.


Alan Elbakiev, devlet başkanına kendisine karşı göstermiş olduğu güven nedeni teşekkür ederek, çalışmalarında, Güney Osetya’da Abhazya Cumhuriyetini temsil etmek için her türlü çabayı göstereceğinden emin olunmasını istedi.


Toplantıda elçiliğin yapacağı çalışmalar konusu görüşüldü.


Aleksandr Ankvab, Güney Osetya’daki yeni büyükelçinin gönüllülerle ilişkiler dahil olmak üzere birçok görevinin bulunduğunu belirterek “Bu görev, sizin gelecekteki diplomatik çalışmalarınız için en önemli işlevlerinizden birisidir” dedi.    


Kaynak: http://apsnypress.info/news/11185.html


www.abhazyam.com
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.