RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 05 Şubat 2014, Çarşamba 20:18:19 tarihnde eklendi. 691 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Gürcistan’dan Sochi Salvoları

GÜRCİSTAN BAŞBAKAN ÖZEL TEMSİLCİSİ ZURAB ABAŞİDZE “RUSYA, ABHAZYA VE GÜNEY OSETYA YETKİLİLERİ OLİMPİYAT OYUNLARINA RESMİ OLARAK DAVET ETMEDİ”
Gürcistan’dan Sochi Salvoları 05/02/2014. Gürcistan Başbakan Özel Temsilcisi Zurab Abaşidze, Medya’da yayınlanan Rusya’nın Abhazya ve Güney Osetya yetkilileri resmi olarak Olimpiyat Oyunları için davettiği biçiminde çıkan haberkerin doğru olmadığını söyledi.


REGNUM Haber Ajansı’nın belirttiğine göre Zurab Abaşidze, bu bilgileri ilk olarak Tsinval Hükümeti basın servisi yayınladı, bundan dolayıdır ki Gürcistan tarafı olarak Rusya Dışişleri bakanlığı ve Uluslar arası Olimpiyat Komitesine bunun kontrolünü yaptıklarını söyledi. 


Zurab Abaşidze “Bizlere, Sochi’ye resmi olarak sadece sporcular ve olimpiyatlara katılacak olan ülkelerin hükümet temslicilerinin resmi olarak davet edildiklerinin bilgisini verdiler. Bu bizim için prensip olarak dahaönceden bilinen bir konudur. Olimpiyatlara özel olarak şahıslar katılabilir, bu durum herkes için geçerlidir” dedi.       


Kaynak: http://www.regnum.ru/news/fd-abroad/abxazia/1763289.html#ixzz2sT06QzaI


www.abhazyam.com
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.