RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 05 Şubat 2014, Çarşamba 15:03:38 tarihnde eklendi. 753 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İgor Ahba 65 Yaşında

ABHAZYA CUMHURİYETİ PARLAMENTO BAŞKANI VALERY BGANBA, ABHAZYA'NIN RUSYA FEDERASYONU BÜYÜKELÇİSİ İGOR AHBA’NIN 65. DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADI
İgor Ahba 65 Yaşında 05/02/2014. Bugün Abhazya Cumhuriyeti’nin Rusya Federasyonu Büyükelçisi ve değerli diplomatı İgor Ahba’nın 65. doğum yıldönümü. (5 Şubat 1949 – Suhum, Abhazya)


Abhazyam.com olarak, Abhazya’nın yetiştirmiş olduğu değerli diplomat ve siyaset adamı İgor Ahba’nın doğum günün kutluyor ve çalışmalarında başarılar diliyoruz.


Abhazyam.com Genel Yayın Yönetmeni


Fatih Atan (A’tanba)


Abhazya Cumhuriyeti Parlamento Başkanı Valery Bganba, Abhazya Cumhuriyeti, Rusya Federasyonu Büyükelçisi İgor Ahba’nın 65. doğum gününü kutladı.


Valery Bganba Kutlama Mesajı:


“Eminim ki Rusya Federasyonu’nda ilk büyükelçilik görevine başlayan bir kişi olarak – bu yıldönümü sadece yaşamın bir parçası değildir – sizin tarafınızdan yapılacak olan büyük işlerin başlanıç noktasıdır.


İlk olmak her zaman için zordur. Ancak, sizin derin diplomatik çalışmalarınız, tecrübeniz ve en önemlisi kişisel insani nitelikleriniz ve insanlık anlayışınız, vatandaşlarımızın haklarının savunulmasındaki tavrınız bizlere Abhazya Cumhuriyeti’nin yurt dışındaki güvenilir bir temsilcisini görmemizi sağlamıştır.


Siz uzun yıllardır devletinizin çıkarlarına hizmet verdiniz, Abhazya Cumhuriyeti’nin egemenlik haklarının savunulmasında ve uluslar arası toplumda tanınmasında, Abhazya Cumhuriyeti ve Rusya Federasyonu arasındaki dostluk ilişkilerinin gelişmesinde, ayrıca dünyanın diğer devletleri ile de ilişkilerin güçlendirilmesinde önemli katkılarınız oldu.


Önümüzdeki yıllar, yanınızda çalışacak olan profesyonel çalışma arkadaşlarınız, sadık dostlarınız ve genç meslektaşlarınızla size boş zaman bulma şansı bırakmayacaktır.


Size sağlık ve mutluluk ve ayrıca uzun yıllar ana vatanınız için yapacağınız etkin çalışmalarınızda başarılar dilerim”

 
Kaynak: http://apsnypress.info/news/11181.html


www.abhazyam.com
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.