RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 04 Şubat 2014, Salı 13:51:58 tarihnde eklendi. 789 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Sochi Olimpiyatları Önlemleri

ABHAZYA CUMHURİYETİ DEVLET GÜVENLİK BİRİMLERİ VE RUS SINIR BİRLİKLERİ KOMUTANLIĞI, SOCHİ OLİMPİYATLARI GÜVENLİK TOPLANTISI DÜZENLEDİ
Sochi Olimpiyatları Önlemleri 04/02/2014. Abhazya Cumhuriyeti Devlet Güvenlik Birimleri, Abhazya Sınır Muhafızlığı Komutanlığı ve Abhazya Cumhuriyeti’nde görev yapan Rusya Federasyonu Ordusu 7. Sınır Muhafızlığı Birlikleri Komutanlığı tarafından Sochi Kış Olimpiyatları nedeni ile Abhazya sınırının korunması önlemleri amacı ile oluşturulan ve düzenli olarak yapılan toplantı, 3 Şubat Pazartesi günü gerçekleşti.


Apsnypress Haber Ajansı’nın Abhazya Cumhuriyeti Devlet Güvenlik Servisi Basın Birimi’nden aldığı bilgiye göre, toplantıya Devlet Güvenlik Servisi, İçişleri Bakanlığı, Savunma Bakanlığı, Devlet İstihbarat Servisi, Devlet Gümrük komitesi, Acil Müdahale Servisi, Devlet Göçmenlik Bürosu, Abhazya Cumhuriyeti Devlet Güvenlik Konseyi ve ayrıca Abhazya Cumhuriyeti2nde görev yapan 7. Rus sınır Muhafızlığı Komutanlığı ve Abhazya Cumhuriyeti Sınır Muhafızlığı Komutanlığı temsilcileri katıldılar.


Toplantıda, sınır bölgelerinde düzenin sağlanması dahil olmak üzere Sochi Olimpiyatları’nın güvenliğinin sağlanması amacı ile alınan önlemler görüşüldü. Toplantıda, alınan önlemlerin Abhazya vatandaşlarının önlemlerden en az düzeyde etkilemesine önem verilmesine dikkat çekildi.      


Kaynak: http://apsnypress.info/news/11171.html


www.abhazyam.com
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.