RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 31 Ocak 2014, Cuma 10:12:07 tarihnde eklendi. 911 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Sochi Olimpiyatları Önlemleri

SOCHİ KIŞ OLİMPİYATLARI ÖNCESİNDE ABHAZYA VE RUSYA GÜVENLİK BİRİMLERİ ÖNLEMLERİN SAĞLANMASI AMACI İLE BİRLİKTE ÇALIŞIYOR
Sochi Olimpiyatları Önlemleri 31/01/2014.  Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanlığı Bilgilendirme Bölümü tarafından yapılan açıklamayagöre, Devlet Başkanı Aleksandr Ankvab, 30 Ocak Perşembe günü Sochi’de düzenlenecek olan XXII. Kış Olimpiyatları nedeniyle Abhazya Cumhuriyeti’nde güvenliğin sağlanması amacı ile oluşturulan Güvenlik Birimleri Koordinasyon Kurulu toplantısına katıldı.


Toplantıda, Güvenlik Birimleri Koordinasyon Kurulu Başkanlığı görevini sürdürüren Devlet Güvenlik Servisi Başkanı Aslan Bjania, çalışmalar hakkında bilgi verdi. Konuşmasında özellikle Rusya ve Abhazya Güvenlik Birimlerinin yakın işbiriliği içerisinde çalıştıklarını belirtti.


Savunma Bakanı Mirab Kişmariya ve İçişleri Bakanı Otar Hetsiya, devlet başkanına yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdiler.


Acil Kurtarma Servisi (УЧС) Başkanı Lev Kvitsiniya, güvenlik güçlerinin operasyonel anlamda alınacak olan eylem kararlarının birlikte alınması için hazırlıklı olunması gerektiğini söyledi.


Bölge Yöneticileri, yönetimleri içerisinde buluna bölgelerdek asayiş durumu hakkında bilgi verdiler.


Devlet Başkanı, yöneticileri dönem içerisinde birimlerinin dikkatli bir biçimde kontrol edilmesinin önemine dikkat çekti.


Aleksandr Ankvab, Devlet Gümrük Komitesi Başkanı’na sınırdaki gümrük işlemlerinin durumunu sordu. DGK Başkanı Said Tarkil, sınırdaki gümrük işlemlerinin belirlenen yeni dönem koşullarına göre yürüdüğünü, araçların özel izin belgeleri ile geçiş yapabildiklerini söyledi. Gün içerisinde ancak 14 – 20 arasında yük taşıyan aracın sınırdan geçiş yaptığını belirtti.


Devlet Başkanı, Güvenlik Birimleri, Gümrük Servisi ve Acil Kurtarma Birimi arasındaki ortak çalışmaları nedeniyle teşekkir ederek “Başlangıç olarak çalışmalar iyi gidiyor. Etkileşim var. Tüm çalışmalar bu biçimde sürdürülmelidir” dedi.        


Kaynak: http://apsnypress.info/news/11142.html


www.abhazyam.com
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.