RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 15 Mayıs 2011, Pazar 14:16:56 tarihnde eklendi. 701 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kodor'dan Adjara'ya 12.km içeri girdi

ABHAZYA ORDUSU; YUKARI KODOR "AJARA" BÖLGESİNDEN 12 KM. İÇERİYE GİRDİ
Kodor'dan Adjara'ya 12.km içeri girdi 12/08/2008.REGNUM-RU haber ajansının moskova saati ile 11:52 de Abhazya Ordusu Basın Bürosu'ndan aldığı bilgiye göre Yukarı Kodor Bölgesi'ne 12 kilometre giren Abhazya Ordusu AJARA Bölgesini denetim altına almıştır.

12 ağustos Salı sabahı Yukarı Kodor Bölgesi'nde operasyona başlayan Abhazya Ordusu bölgede bulunan 1500 civarında ki Gürcü Askerleri ile savaşıyor. Ajara bölgesine giren 250 kadar Abhaza skeri bölgede ki mevzileri ele geçirerek, Ajara bölgesinden 12 km içeriye girdi. Gürcü askerlerini silahları ile birlikte teslim alınarak etkisiz hale getirmiştir. Abhazya ordusu Yukarı Kodor'da ikinci etapa geçerek bölgedeki 1500  Gürcü askerin oluşturduğu mevziler ile çatışmayı sürdürüyor, siper kazarak önlem alan Gürcü birliğinde beş mevzi ve aynı zamanda ellerinde uçaksavar silahları da bulunuyor. Abhazya ordusunun  bölgedeki temizleme operasyonunu sürdürmektedir.

 Not: Daha önce yapılan tercüme hatasından dolayı özür dileriz. İzleyicilerimizin yaşanan sıcak ortamdan dolayı bizleri mazur göreceğini tahmin ediyoruz. saygılarımızla.

kaynak: www.regnum.ru  


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.