RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 23 Ocak 2014, Perşembe 10:48:56 tarihnde eklendi. 770 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

ARUAA’dan Olimpiyat Açıklaması

ABHAZYA KURTULUŞ SAVAŞI GAZİLERİ BİRLİĞİ ARUAA, SOCHİ KIŞ OLİMPİYATLARI İÇİN ALINAN ÖNLEMLERİN ANLAYIŞLA KARŞILANMASINI İSTEDİ
ARUAA’dan Olimpiyat Açıklaması 23/01/2104. Abhazya Cumhuriyeti 1992 – 1993 Kurtuluş Savaşı Gazileri Derneği “ARUAA” «АРУАА», 2014 Sochi Kış Olimpiyat Oyunları ile ilgili olarak Abhazya Cumhuriyeti’nde alınan güvenlik önlemlerinin Abhaz halkı tarafından anlayışla karşılanması gerektiğini belirten bir bildiri yayınladı.


1992 – 1993 Abhazya Kurtuluş Savaşı Gazileri Derneği “ARUAA”  «АРУАА» açıklaması “Olimpiyat oyunları, Antik çağlardan günümüze tüm ülkeler için barış ve sporun bayramı olarak kutlanır! Ne yazık ki, olimpiyat oyunları bazı güçler tarafından onların siyasi amaçları için kullanılmaya çalışılıyor ve en önemlisi terörist ve yıkıcı güçlerin olimpiyatları tehdit etmesi için çağrı yapıyorlar. Uluslar arası Olimpiyat Komitesi tarafından Magri (Rusya) Kontol Noktası ve Myussera (Abhazya) Kontrol Noktası arasında bulunan 40 km yarı çapında bulunan alan içerisinde ayrıcalık olmadan güvenlik ve kimlik kontrol yapılması hakkına sahip bulunmaktadır. Olimpiyat Oyunlarının güvenliğine bizlerin katkısı bulunuyor. Bizler, onların değerlendirmelerine destek vermeliyiz. Dış tehditler, varolan gerçekleri uzaklaştırmıyor. Rusya ile olan ilişkiler karşılıklı saygı ve destek olmadan mümkün değildir.


1992 – 1993 Abhazya Ulusal Kurtuluş Savaşı Gazileri, tüm güçleri, güvenliğin sağlanmasına odaklanmaya çağırıyor."  


Kaynak: http://apsnypress.info/news/11056.html


www.abhazyam.com
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.