RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 22 Ocak 2014, Çarşamba 20:09:28 tarihnde eklendi. 876 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya Komünist Partisi

ABHAZYA KOMÜNİST PARTİSİ, RUSYA, UKRAYNA, BELARUS, AZERBAYCAN, ERMENİSTAN, GÜNEY OSETYA KOMÜNİST PARTİLERİ TOPLANTISINA KATILDI
Abhazya Komünist Partisi 22/01/2014. Abhazya Cumhuriyeti Komünist Partisi Başkanı Lev Şamba başkanlığındaki Komünist Parti heyeti, 18 – 19 Ocak 2014 Tarihleri arasında Ukrayna – Rusya birleşmesinin 360. Yıldönümü anısına (Переяславкой рады – воссоединения Украины с Россией) Rostov – Na Donu’fda düzenelenen toplantıya katıldı.


Rostov Na Donu da düzenlenen anma toplantısına Rusya, Ukrayna, Belarus, Azerbaycan, Abhazya Cumhuriyeti, Güney Osetya, Ermenistan vd. ülke Komünist Partilerinden heyetler katıldı.


Toplantının ilk gününde, kardeş halklar birleşmesi anısına bir festival, ikinci gün ise konferans düzenlendi.


Forum katılımcıları, yaşanan yoğun siyasal olaylara rağmen Rusya ve Ukrayna arasında genel kültürün yoğun olduğu ve mıknatıs gibi oluşan bir çekim alanının sürdüğünü belirttiler. Konferans katılımcıları arasında, Ukrayna ve eski Sovyet ülkeleri arasındaki ilişkiler görüşüldü. Abhazya Komünist Parti Başkanı Lev Şamba, konferansta bir konuşma yaptı.


Abhazya Cumhuriyeti Komünist Partisi üyesi ve Savaş Kahramanı Ukrayna’lı Nadejda Livin, Kiev’de yaşanan son olaylar hakkındaki endişelerini dile getirerek Ukrayna haklarının kardeşlik bağlarını pekiştirmeleri ve güçlendirmeleri için yetkilileri sağduyuya çağırdı.      


Kaynak: http://apsnypress.info/news/11059.html


www.abhazyam.com
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.