RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 21 Ocak 2014, Salı 15:59:41 tarihnde eklendi. 787 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bagrypsh Kontrol Noktası

ABHAZYA CUMHURİYETİ, GAGRA BÖLGESİ BAGRYPSH KÖYÜ SINIR KONTROL NOKTASI ÇALIŞMAYA BAŞLADI
Bagrypsh Kontrol Noktası 21/01/2014. Bugün MSİ 09:00’da Gagra Bölgesi Bagrypsh Köyü’nde Abhazya Cumhuriyeti Devlet Güvenlik Servisi, İçişleri Bakanlığı ve Devlet göçmen Bürosu tarafından oluşturulan kontrol noktası çalışmaya başladı.


Abhazya Devlet Güvenlik Servisi Başkan Yardımcısı Nugzar Samsoniya, Apsnypress Hebr Ajansı’na yaptığı açıklamada “Devlet Güvenlik Servisi, İçişleri Bakanlığı ve Devlet Göçmen Bürosu çalışanları, sınır bölgesinde yaşayan ve sınırı geçmek için geçiş hakkı isteyen vatandaş ve araçların belgelerinin kontrol işlemlerini gerçekleştirecek” dedi.


Gagra Bölgesi Kontrol Noktası çalışanları, MSİ 09:30’da üç bölüm tarafından kontrol çalışmalarını sürdürecek. Vatandaşların kimlik belgeleri ve Devlet Göç Servisi tarafından da yabancı uyrukluların çalışma belgelerinin bulunup bulunmadığının kontrolü yapılacak.


Nugzar Samsoniya, oluşturulan bu güvenlik önlemlerinin geçici olduğunu ve Sochi Kış Olimpiyat Oyunları sırasında bölgede güvenliğin sağlanması amacı taşıdığını söyledi. Kontrol noktasında Devlet Güvenlik Servisi, İçişleri Bakanlığı ve Devlet Gçö Hizmetleri Servisine bağlı olarak yaklaşı 170 kii çalışacak.


Kaynak: http://apsnypress.info/news/11044.html


www.abhazyam.com
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.