RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 10 Ocak 2014, Cuma 12:49:23 tarihnde eklendi. 723 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Rusya’dan Abhazya’ya Destek

RUSYA FEDERASYONU İMAR BAKANLIĞI ABHAZYA VE GÜNEY OSETYA’YA DESTEĞİNİ SÜRDÜRÜYOR
Rusya’dan Abhazya’ya Destek 10/01/2014. İNTERFAKS – EMLAK. İnterfaks Haber Ajansı’nın Perşembe günü, Rusya Federasyonu İmar Bakanlığı Basın Servisi’nden aldığı bilgiye göre, İmar Bakanlığı ve Rus Federasyonu Konut İnşaatı Destek Kurumu tarafından Abhazya ve Güney Osetya’daki konut inşaatlarının başlatılması ve bitirilmesi için destek sürdürülecektir.


Basın Servisi sözcüsü, açıklamasında, “yapılacak olan mali destek, cumhuriyetlerin sosyal – ekonomik, yatırım kalkınma programlarının teşvik edilmesini hedefliyor” vurgulamasına yer verildi.


Rusya Federasyonu İmar Bakanlığı sözcüsü tarafından yapılan açıklamada, sürdürlen destek çalışmaları Başbakan Dimitri Medvedev tarafından 30 Aralık 2013 tarihinde imzalamış olduğu destek programı çerçevesinde sürdürülmektedir.


İmar Bakanlığı, daha önceden Rusya Bölgesel Kalkınma Bakanlığı ve Maliye Bakanlığı, İmar Bakanlığı arasında imzalanan benzer anlaşmalara bağlı olarak yeni bir yapı oluşturulduğunu açıkladı.


İmar Bakanlığı sözcüsü “Abhazya ve Güney Osetya’da binaların onarımı ve inşaatlarına olan destek çalışmaları bu anlaşmalar çerçevesinde sürdürülmektedir. İlk olarak, onarımında önceliği olan binaların inşaatı ve onarımına başlanmıştır” dedi.


Sözcü, onarım çalışmalarına yapılacak olan maddi destek, Rusya Federasyonu Federal yasasına göre onaylanan bütçe tasarısında belirlenen mali destek miktarına göre yapıldığını belirtti.         .


http://www.interfax.ru/realty/realtyinf.asp?id=350646&sec=1460


http://apsnypress.info/news/11005.html


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.