RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 23 Aralık 2013, Pazartesi 19:11:01 tarihnde eklendi. 838 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Suhum Noel Ağacı

ABHAZYA CUMHURİYETİ'NİN BAŞŞEHRİ SUHUM’DAKİ NOEL AĞACI IŞIKLARINI YAKTI
Suhum Noel Ağacı 23/12/2013. Suhum Vilayeti Halkla İlişkiler ve Bilgilendirme Bölüm Müdürü Madonna Kvitsinia tarafından yapılan açıklamaya göre, şehir merkezinde konuşlanan Ana Noel Ağacı gece ışıklarını yaktı. Noel ağacının boyu yaklaşık olarak 20 metre civarında bulunuyor. Noel Ağacı, (Yapay) üzerinde noel topları, çanlar, çelenkler, oyuncaklardan oluşan binlerce süs bulunuyor. Noel ağacının çevresinde, genç anne ve babaların çocukları, yaşlıların torunları ile toplanmaları ve eğlenmeleri için platform hazırlandı.


Noel ağacının çevresi, özellikle akşamları buluşma noktası haline gelmeye başladı. Yakın zaman içerisinde Noel ağacı çevresindeki yılbaşı etkinliklerine başlanacak. Suhum Şehir Yönetimi Gençlik ve spor Komitesi tarafından özel bir eğlence programı hazırlandı. 25 – 30 Aralık Tarihleri süresince MSİ 15:00 – 18:00 saatleri arasında şehrin çocuklarını Noel Baba ve Kar Prensesi bekleleyecek. Onların yönetiminde noel ağacının çevresinde çocuklarla sadece danslar yapılmayacak, aynı zamanda çeşitli oyunlar ve yarışmalar düzenlenecek. Çocuklarla, kağıttan oyuncaklar yapılacak, şiirler ve şarkılar söylenecek, Gençlik  ve Spor Komitesi tarafından çocuklara hediyeler dağıtılacak. Tüm konuklara, sıcak çay, kakao ve Blincik (Krep) sunumu yapılacak. Oluşturulan açık hava sineması ile akşamları çocuklar için çizgi film ve yetişkinleri için yeni yıl konulu film gösterileri yapılacak


Ve yeni yıl sonrasında 1 – 3 Ocak akşamları çizgi film ve noel konulu film gösterimleri sürecek.


Suhum’lu küçük çocuklar için okullarda da bir çok etkinlik düzenlenme çalışmaları yapılıyor. Tüm okullarda, anaokullarında, sabahları eğlence törenleri düzenleniyor. Suhum Valiliği Eğitim Bölümü tarafından, Rus ve Abhaz Dram Tiyatroları ile birlikte 27 Aralık’ta Devlet Geriye Dönüş Komitesi ve 30 Aralık’ta Devlet Flarmoni’de düzenlenecek olan yılbaşı etkinlikleri için bin bilet satın alındı. Suhum’lu küçük çocuklar her zaman için bu tiyatrolar tarafından düzenlenen etkinliklerde heyecan verici, eğlenceli ve renkli oyunlara birlikte katıldılar.


28 Aralık’ta Suhum Devlet Flarmoni’de MSİ 13:00’de çocuklar için “Kış Masalı” oyunu sunumu yapılacak. Bu gösteri çoğunlukla çok çocuklu ve düşük gelirli aile çocukları için düzenlenecek. 


Kaynak: http://apsnypress.info/news/10894.html
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.