RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 18 Aralık 2013, Çarşamba 19:32:19 tarihnde eklendi. 803 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Rusya – Abhazya İlişkileri

ALEKSANDR ANKVAB “RUSYA, DIŞ POLİTİKA VE DIŞ EKONOMİK İLİŞKİLERDE ABHAZYA’NIN ANA ORTAĞIDIR”
Rusya – Abhazya İlişkileri 18/12/2013. Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Aleksandr Ankvab, 18 Aralık Çarşamba günü, Abhazya Cumhuriyeti Parlamentosu’nda ülkenin dışişileri, ekonomi ve iç politikaları hakkında parlamenterlere hitaben bir konuşma yaptı.


Aleksandr Ankvab “Abhazya ve Rusya arasındaki ikili ilişkilerde ortak hedeflerde, birlik ve anlayışa dayalı siyasi ortaklık en önemli yöndür. Rusya, dış politikasında Abhazya’ya büyük bir diplomatik destek vermektedir. O, dış ticaret ilişkilerinde de Abhazya’nın ana ortağıdır. Rusya’nın mali desteğinin bir sonucu olarak Abhazya’nın sosyal – ekonomik kalkınmasında, alt yapı çalışmalarında, yatırım projelerinde gelişme yaşanıyor. Rusya ve Abhazya arasındaki dayanışma sayesinde her yıl ekonomik, sosyal ve insani ilişkiler gelişiyor” dedi.


Aleksandr Ankvab “Bizler, ciddi baskılar olmasına rağmen, birlikte Abhazya Cumhuriyeti’nin uluslar arası alanda tanınması koşullarını genişletmek için yollar arıyoruz. Eğer, Abhazya’da ki iç istikrar bozulur, güç olarak zayıf düşerse, Abhazya’nın gelişimine ve stratejik ortağımızın çabaları ile ulaşılmak istenen mevcut temel hedeflerin oluşumuna hizmet etmez” dedi.         


Kaynak: http://apsnypress.info/news/10867.html
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.