RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 17 Aralık 2013, Salı 21:29:07 tarihnde eklendi. 1007 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ermenistan’ın Sesi Yarışması

ERİVAN’DA DÜZENLENEN “ERMENİSTAN’IN SESİ” MÜZİK YARIŞMASINDA ABHAZYA’LI VALERİ MAYROMYAN BİRİNCİ OLDU.
Ermenistan’ın Sesi Yarışması 17/12/2013. Ermenistan’ın başşehri Erivan’da düzenlenen “Ermenistan’ın Sesi” şarkı yarışmasında Abhazya’nın Gagra şehri doğumlu olan Valeri Mayromyan birinci oldu. Abhazyam.com olarak Valeri Mayromyan’ı kutluyor müzik yaşamında başarılar diliyoruz.


Yarışmada finale sekiz yarışmacı kaldı. Arevik Grigoryan, Suzi Sirakanyan, Anna Hanchalyan, Anahit Şahbazyan, Kristina Magdasaryan, Mane Sarkisyan, Vigen Aaronyan ve Valeri Mayromyan.


Farklı sesi ve performansı ile jüri üyeleri ve izleyicileri etkileyen Valeri Mayroyan finalde almış olduğu oylar ile birinci oldu. (Valeri Mayromyan’ın şarkı yarışmasını izlemek için bknz: http://style.news.am/rus/news/9728/golos-armenii-opredelilis-finalistiy-konkursa-valera-maiyromyan-shokiroval-svoim-viystupleniem.html )


Valeri Mayromyan: 25 Yaşında, Gagra şehri (Abhazya). İktisat Fakültesi mezunu, uluslar arası ilişkilerde yüksek lisans öğrenimi gördü ancak uzmanlık alanında görevini sürdürmüyor. Orta derecede müzik eğitimi aldı. Kulüplerde şarkı söylüyor, ayrıca 2012 – 2013 yılında Abhazya’da düzenlenen “Abhazya Yıldızı” «Apsny Star» şarkı yarışmasında “Yılın Keşfi” ödülünü kazandı.


Günümüz koşullarında, Naira Gyurjinyan’ın tavsiyesini uyarak sesini geliştirmek için, Lilit Zakaryan tarafından özel şan dersleri almaktadır Piyano çalmayı seviyor. Favori müzikleri, jaz ve soul. Kendi müziğini oluşturmak ve bu yıl içerisnde CD çıkarmayı planlıyor.


Kaynak: www.apsnypress.info     
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.