RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 13 Aralık 2013, Cuma 17:49:03 tarihnde eklendi. 646 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Moskova Abhaz Diasporası

ABHAZYA’NIN RUSYA BÜYÜKELÇİLİĞİ’NDE MOSKOVA ABHAZ DİASPORASI ÇOCUKLARI İÇİN YENİ YIL PARTİSİ DÜZENLENDİ
Moskova Abhaz Diasporası 13/12/2013. Apsnypress Haber Ajansı’nın Abhazya Cumhuriyeti Moskova Büyükelçiliği Basın Servisi’nden aldığı bilgiye göre, Abhazya Cumhuriyeti’nin Rusya Federasyonu Moskova Büyükelçilik binasında Abhaz Diasporası çocukları için Abhazya Cumhuriyeti Büyükelçiliği ve Moskova Abhaz Diasporası birliği tarafından yeni yıl şenliği düzenlendi.


Tören sırasında Büyükelçilik Danışmanı Tatyana Gulia, Büyükelçi İgor Ahba adına ve Moskova Abhaz Diasporası Birliği Başkanı Beslan Agrba çocukların yeni yılını kutladılar.


Yeni yıl törenlerine katılan, anne – babalar, çocuklarının eğlencelerini büyük bir neşe içerisinde izlediler. Çocuklar için büyük bir Noel ağacı hazırlandı. Töreni hazırlayan Esma Khagba, çocukların karnaval kıyafetleri ile katılmalarını sağladı ve Noel Baba kostümü ile çocuklar, neşe içerisinde Abhaz dilinde şarkı söylediler ve oyunlar oynadılar. Noel baba, çocuklar ile Abhaz dilinde konuşarak Noel Ağacı’nın altındaki hediyeleri onlara verdi. Noel Baba görevini bir zamanlar Moskova Abhaz Pazar Okulu sürekli olarak ziyaret eden İnar Mhonjiya üstlendi.


Lasha Maryhuba tarafından çalıştırılan Abhaz çocukları, Abhaz halk danslarını başarılı bir biçimde gerçekleştirdiler.


Çocuklar için çeşitli eğlenceli yarışmalar düzenlendi, yarışmaları ailelerde ilgi ile izlediler. Yeni Yıl Eğlencesi, küçük çocuklar için çok eğlenceli oldu, danslar yaparak yeni yıla mutlu bir biçimde girdiler.           


Kaynak: http://apsnypress.info/news/10829.html
 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.